Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5hetes babával, hogy oldjátok...

5hetes babával, hogy oldjátok meg ha menni kell a tesóért az oviba?

Figyelt kérdés
A járványos időszak miatt kérdezem.Beviszitek a kicsit is az oviba?
2017. febr. 28. 13:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
88%

Nekem az ismeretségi körömben van, aki 4, más meg 2 hetes babával megy oviba a nagyobb tesóért. Tavaly én a 3 hetessel kezdtem járni a nagyért a suliba, azt aztán nem lehet megkerülni, oda menni kell. Rászóltam a gyerekekre, hogy ne nyúzzák, ne másszanak be a babakocsiba, csak tisztes távolságból nézzék, ennyi. Semmi baja nem lett.

Nem érte, miért kéne egy ovist otthontartani hónapokig, amikor testvére született. Egyrészt kötelező az ovi is, még ha van is kiskapu, másrészt egy 4-5 éves gyereknek is már kell a kortárs közösség. Az oké, hogy otthon van a nagy egy-két hetet, amikor a baba megszületik, hogy összeszokjanak, de utána miért kéne bezárni szerencsétlen gyereket?

2017. febr. 28. 22:01
 12/12 anonim ***** válasza:
60%
Egyszerűen, babakocsiban bevittem. Nem vettem ki, félre toltam amig a nagy öltözött. Siettünk, pár perc mulva ujra kint voltunk. Különben is mindegy mert hiába nem viszed be az oviba a nagy simán haza hord minden bacit...
2017. márc. 1. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!