Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hány hetes terhesek voltato...

Ti hány hetes terhesek voltatok, amikor megtaláltátok a babának az igazi nevet?

Figyelt kérdés
Fiú nevünk volt, de kislány nem, és az istenért nem akar jönni az igazi. :)
2017. aug. 7. 17:09
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Lánynév 6 éve megvolt, fiúnevünk a 9. héten lett meg. :)
2017. aug. 7. 20:33
 22/27 anonim ***** válasza:

5-ös válaszoló voltam:

A fiunk Botond,a lányunk pedig Anna. <3

2017. aug. 7. 20:40
 23/27 anonim ***** válasza:
Ugyanígy jártunk,lánynévvel nem tudtunk zöldágra vergődni,nekem nem tetszett ami a páromnak és fordítva,próbáltunk harmadik alternatívát találni,de veszett fejsze nyele volt. 37 hetesen döntöttük el,hogy 2 neve lesz 😂
2017. aug. 7. 21:17
 24/27 anonim ***** válasza:

13 hetes uhkor megmondtak a nemet, onnan par nap mulva mar meglett a neve. Ha fiu lett volna az apja nevet kapta volna+ masodik nevkent az apuka egyik kedvenc ferfinevet. De lany lett. Felsoroltam az apukanak melyik nevek tetszenek, ebbol valasztottunk egyet. Erdekes de rogton megegyeztunk, es a nev amit valasztottunk nagyon passzol a gyerekhez:)

Kicsit sajnalom hogy nem Leonetta lett a kislanyom mert titokban ezt szerettem volna neki mindig is. Dehat nagyon leszavazta apuka es a vezeteknevhez se illett.

2017. aug. 7. 23:41
 25/27 anonim ***** válasza:
Szia. Kb 2 éve voltunk együtt a párommal, amikor lefixáltunk 2 fiú és 2 lány nevet. Eltelt még 8 év mire megszületett a kisfiúnk, a neve az lett, amit megbeszéltünk előre.
2017. aug. 7. 23:53
 26/27 anonim ***** válasza:

Kislányként mindig fiút akartam,fiús anyukának képzeltem el magam. Persze konkrét fiú nevem is volt,így évekkel utána hogy megismertem a férjem,és kezdődött a baba projekt mondtam neki,hogy ha fiú lesz akkor én ezt a nevet szeretném neki adni. Neki is tetszett,az első gyerekünk fiú is,úgyhogy nem volt kérdés:-)

Második gyermekünk kislány,na nála bajban voltunk. Gyakorlatilag egész terhességem alatt ezen ment a vita,hogy mi legyen a neve. Én A-t mondtam,ő B-t,végül egy C megoldást sikerült találni szülés előtt egy nappal:-)

2017. aug. 8. 01:32
 27/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és az ötleteket! :)

Ha fiú lett volna, Benedek lett volna.

Remélem azért mi nem a szülőszobán fogjuk lefixálni. :)

2017. aug. 9. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!