Ti hány hetes terhesek voltatok, amikor megtaláltátok a babának az igazi nevet?
5-ös válaszoló voltam:
A fiunk Botond,a lányunk pedig Anna. <3
13 hetes uhkor megmondtak a nemet, onnan par nap mulva mar meglett a neve. Ha fiu lett volna az apja nevet kapta volna+ masodik nevkent az apuka egyik kedvenc ferfinevet. De lany lett. Felsoroltam az apukanak melyik nevek tetszenek, ebbol valasztottunk egyet. Erdekes de rogton megegyeztunk, es a nev amit valasztottunk nagyon passzol a gyerekhez:)
Kicsit sajnalom hogy nem Leonetta lett a kislanyom mert titokban ezt szerettem volna neki mindig is. Dehat nagyon leszavazta apuka es a vezeteknevhez se illett.
Kislányként mindig fiút akartam,fiús anyukának képzeltem el magam. Persze konkrét fiú nevem is volt,így évekkel utána hogy megismertem a férjem,és kezdődött a baba projekt mondtam neki,hogy ha fiú lesz akkor én ezt a nevet szeretném neki adni. Neki is tetszett,az első gyerekünk fiú is,úgyhogy nem volt kérdés:-)
Második gyermekünk kislány,na nála bajban voltunk. Gyakorlatilag egész terhességem alatt ezen ment a vita,hogy mi legyen a neve. Én A-t mondtam,ő B-t,végül egy C megoldást sikerült találni szülés előtt egy nappal:-)
Köszönöm a válaszokat és az ötleteket! :)
Ha fiú lett volna, Benedek lett volna.
Remélem azért mi nem a szülőszobán fogjuk lefixálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!