Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hány hetes terhesek voltato...

Ti hány hetes terhesek voltatok, amikor megtaláltátok a babának az igazi nevet?

Figyelt kérdés
Fiú nevünk volt, de kislány nem, és az istenért nem akar jönni az igazi. :)
2017. aug. 7. 17:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Pozitív teszt után egy héttel már megvolt. Ez volt az első, amit eldöntöttünk. Fiú lesz, de a lánynév marad, ha lesz lányunk, a választottat fogja megkapni.
2017. aug. 7. 17:58
 12/27 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, akkor így 26 hetesen annyira még nem is vagyunk elkésve. :)

Csak nkünk már 12 hetesen is kislányt mondtak, akkor úgy voltunk vele, nem keresünk nevet, korai még, hátha tévedett a doki. :D De nem, 16 hetesen is kislány volt, majd 20 és 24 hetesen is, de 10 hete egyszerűen nem találunk nevet.

Pedig néztünk mindenfélét, régit, újat, ritkát, gyakorit...:)

2017. aug. 7. 18:03
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kedvenc lánynevem a Noémi, szerintem tök szép és jól lehet becézni, ha lányom lett volna vagy ez vagy Amira lett volna.

Nem tudom ez mekkora segítség:D

2017. aug. 7. 18:13
 14/27 A kérdező kommentje:
Sógornőm neve. :))
2017. aug. 7. 18:37
 15/27 anonim ***** válasza:

Kettes vagyok.

Az én kislányom Auróra lett, barátnőmé Stella Rozina.

Ha még egy kislányunk lenne ezek közül választanánk: Karina, Júlia, Abigél, Marina, Jusztina, Krisztina, Janina, Stefánia, Katalin, Judit, Lívia, Réka, Alina, Daniella, Dorottya, Felícia, Henrietta, Natália, Nadin, Rita, Marianna, nevek közül fogunk választani. A fiúnevetek mi lett volna? Hátha úgy jobban tudunk ötletet adni.

2017. aug. 7. 18:51
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Jajj hasonló cipőben járok, csak én már a 33. Hétbe. Kislányunk lesz nekünk is és fiú nevünk van :-) ( Dávid) Most leragadtunk a Petránál, de nem érezzük teljesen magunkénak a nevet 😁 Van már egy lányunk Zsófi, és egy fiúnk Imike majd megírom mire döntünk...
2017. aug. 7. 18:58
 17/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kedvenceim, Dominika, Romina, Rebeka, Olívia, Lilla, Kamilla. Tudom, így egyben nagyon sok! :D De hátha..

A kisfiú mi lett volna?

2017. aug. 7. 19:07
 18/27 anonim ***** válasza:
Elsőnél már a fogantatás előtt évekkel, kislány nevünk megvolt, fiún nem is gondolkodtunk. Kislány lett, de a 20. hétig nem tudtuk, így kerestünk 2 fiúnevet is, hogy legyen miből választani. Másodiknál nagyon hamar kiderült, hogy fiú lesz, és semmi sem tetszett, vagyis ami igen, azokban nem egyeztünk. Így a 30. hétig nem volt nevünk. Aztán eszünkbe jutott a 2 név, amit a lányunknál talomba tettünk, és abból lett az igazi, egyszer csak megvilágosodtunk. Szóval végülis mindkettővel évekkel a születésük előtt eldőlt.
2017. aug. 7. 19:18
 19/27 anonim ***** válasza:
2 évvel azelőtt, hogy terhes lettem.
2017. aug. 7. 19:19
 20/27 anonim ***** válasza:
Meg gyerekként eldontottem, hogy Anna lesz, ha lány lesz. Az sem befolyásolt, hogy a születése évében a leggyakrabban adott női név volt. Anna Míra lett.
2017. aug. 7. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!