Ti hány hetes terhesek voltatok, amikor megtaláltátok a babának az igazi nevet?
Köszi a válaszokat, akkor így 26 hetesen annyira még nem is vagyunk elkésve. :)
Csak nkünk már 12 hetesen is kislányt mondtak, akkor úgy voltunk vele, nem keresünk nevet, korai még, hátha tévedett a doki. :D De nem, 16 hetesen is kislány volt, majd 20 és 24 hetesen is, de 10 hete egyszerűen nem találunk nevet.
Pedig néztünk mindenfélét, régit, újat, ritkát, gyakorit...:)
Nekem a kedvenc lánynevem a Noémi, szerintem tök szép és jól lehet becézni, ha lányom lett volna vagy ez vagy Amira lett volna.
Nem tudom ez mekkora segítség:D
Kettes vagyok.
Az én kislányom Auróra lett, barátnőmé Stella Rozina.
Ha még egy kislányunk lenne ezek közül választanánk: Karina, Júlia, Abigél, Marina, Jusztina, Krisztina, Janina, Stefánia, Katalin, Judit, Lívia, Réka, Alina, Daniella, Dorottya, Felícia, Henrietta, Natália, Nadin, Rita, Marianna, nevek közül fogunk választani. A fiúnevetek mi lett volna? Hátha úgy jobban tudunk ötletet adni.
Szia!
Az én kedvenceim, Dominika, Romina, Rebeka, Olívia, Lilla, Kamilla. Tudom, így egyben nagyon sok! :D De hátha..
A kisfiú mi lett volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!