Hat honapos lesz lassan es nem fordult meg at, vagyis egyszer. De nem igazan erdekli öt. Nemtudom hogy fog igy fel ülni es maszni...?! :(
2017. aug. 7. 15:41
1/6 anonim válasza:
Fiam állásból ült vissza 9 hónaposan.
Ne parázz, meg fogja oldani. Még csak 6 hónapos lesz. Motiváld játékokkal. Ennyit tehetsz.
2017. aug. 7. 15:45
2/6 anonim válasza:
Nekem hasonfekvésből tolta át magát szétterpesztett lábakon át ülésbe. Vagy 2 hónapon át kúszott már előrefelé, amikor 1 éves szülinapja előtt pár nappal egyszerre állt fel és kezdett el mászni. Minden új mozgásformát az utolsó határidőre hagy, de már jól ismerem, így nem is aggodom, h mit és mikor fog csinálni. :)
2017. aug. 7. 19:46
3/6 anonim válasza:
Az én lusti lányom majdnem 7 hónapos volt, amikor forgolódni kezdett. 9 elmúlt, amikor kúszni, utána oldaltfekvésből tolta föl magát ülésbe. (nem állásból vagy kiskutyából huppant popsira, ahogy azt a "nagykönyv szerint kellett volna") Ekkor még nem állt négykézlábra sem. 11,5 hónaposan mászott és rá két napra állt föl. Most 15 hónapos és 2 hete jár, mit jár, egyből rohanni kezdett :)
Ha egészséges és az orvosok sem találtak semmit, próbáld motiválni, mutasd meg neki, hogyan kell (a lányom így állt föl magától, talán az átfordulást is meg kellett volna mutatnom), és ne izgulj, előbb-utóbb meg fog csinálni mindent, amit kell :)
2017. aug. 7. 21:00
4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom :) igen. Lusti. Latom h imad fekudni es nezelodni. Pl kedvenc poz a kezeit felteszi a feje fole es nezelodik. Remelem beszedbe nem lesz ilyen lusti :( hiaba motivalom ot jatekokkal. Eszeme simcs. Ha fekve nem eri el felnez erte aztan kb ennyi.
2017. aug. 7. 22:05
5/6 anonim válasza:
Az én kisfiam is elég lustán kezdett forogni. Neten találtam gyógytornász videót, hogy hogyan lehet rávezetni. 7 hónapos korában kezdett kúszni, nemsokkal utána magától megtanulta feltornázni magát térdre, és azzal egyidőben térdelésből kiült. Jelenleg már időnkent rövid távon szépen mászik, és talan 2x majdnem felállt. Szóval nem mindenki egyformán csinál mindent, és amennyire sokat vártunk mi is a forgásra annyira gyorsan követik az új mozgásformák egymást mostanában. Ráérzett arra, hogy milyen jó is ha egyre mobilabb.
2017. aug. 7. 22:58
6/6 anonim válasza:
Az én kislányom hét hónapos lesz nem sokára, most állt fel, oldalazik a bútorok mellett. Ő hamarabb kezdett el mászni, mint, hogy tudott volna ülni. Mászás közben ült ki először, azóta gyakorolja ügyesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!