A ti babatok mikor kezdett kuszni, mászni és ülni?
Egyáltalán nem kell aggódnod. 7 hónapos korra még csak mindkét irányba forogni "kell".
Kúszni 9 hónapos korig.
Mászni 10 hónapos korig ideális megtanulnia.
11 hónaposom még csak kúszik. Vele kell foglalkozni. A fenti határidőket az orvosa mondta.
Kereken 6 hónaposan kezdett kúszni, ezzel egy időben sokat volt négykézláb. Rá 3 hétre tolka ki a fenekét ülésbe ebből a pózból. 7 hónaposan és 1 hetesen állt fel először, pár nap múlva már szinte csak ácsorgott egész nap, vagy kúszott(max 5%-ában az ébrenléteinek). Hívtam dévényest(nem tudtam, hogy ki 'akarja-e' hagyni a mászást, jobb a biztos), 1 alkalom után elkeztett mászni.
Járni kicsivel 11 hónapos kora után kezdett.
Ettől függetlenül nem kell aggódnod, időben van a gyermeked.
A nagy 5hosan kuszott,fel evesen maszott.ulni nem emlekszem mikor ult egyedul stabilan.
A kozepso 10hos koraig semmit nem csinalt.
10-11hos kora kozott kezdett forogni,kuszni,maszni,felulni,11-12kozott pedig felalt es elindult.
A legkissebb meg csak 4 hos.egyenlore o sem csinal semmit
Támasztékkal pár percig megül ő is de nem erőltetem.
Csak kicsit magamra vettem h azok az anyukák akikkel egy időben szültem sorra posztoljak ki fbra h ül mint a cövek a baba mászik mint a szélvész és egyedül feláll mindenzt 7 hónaposan. Aggódtam h a fiam le van maradva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!