A Ti babátok mikor kezdett el hasra fordulni, kúszni?
Figyelt kérdés
A miénk most lesz majd 5 hónapos 1 hét múlva és még nem tud hasra fordulni, csak segítséggel, magától csak a popsiját fordítja, a felsőtestét még nehezen tudja átfordítani, kúszni is csak inkább hátrafelé tud, előre felé még nem igazán, pedig járunk gyógytornára is, és ő azt mondta hogy ez nagy gond.2015. dec. 9. 18:36
1/17 anonim válasza:
pf. forogni 7 hónaposan kúszni 9 hónaposan. dehogy gond...:)
2/17 anonim válasza:
Az első fiunk 6,5 hónaposan fordult meg oda-vissza (a legelső megfordulásra nem emlékszem). Kúszni 4 hónap körül kezdett, bevándorolta a kiságyat. Hason alvó a mai napig.
A kisebb fiunk is hason alvó születése óta, most kezdett el kúszni, kicsi küzdésben van egész nap hason a bal felső sarok felé, ha épp nem alszik. 4 hónapos lesz lassan. Forogni meg sem próbált még.
3/17 anonim válasza:
Ja és nem tudom, miért mondta, hogy a tiétekkel gond lehet, de szerintem butaság.
4/17 anonim válasza:
3 hónaposan hasra fordulni, kúszni 7-8 körül.
5/17 anonim válasza:
Hasra fordulni kb. 5,5 hónaposan, kúszni 9 hónaposan.
6/17 anonim válasza:
Fordulni 4 honaposan, kúszni 5 honaposan tudott, de ő nagyon korán kezdte az összes mozgásformát, ráért volna. Nekünk azt mondták, hogy forogni fél évesen kell, kúszni meg utána, úgyhogy nem értem, hogy nálad miért mondják, hogy le van maradva.
7/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért mondja, de én eléggé aggódok hogy nem fejlődik rendesen, pedig sokat foglalkozunk vele.
2015. dec. 9. 19:10
8/17 anonim válasza:
Megfordulni magától közel 4 hónaposan, 4 és fél hónaposan pedig kúszott. Ma 5 hónapos. Kíváncsi vagyok, mikor kezdi el feltolni magát :)
9/17 anonim válasza:
4 honaposan fordult hasra. Kuszni meg nem tud.
4 es fel hos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!