Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sos. Nemrég leesett a kisfiam...

Sos. Nemrég leesett a kisfiam az ágyrol. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
remélem nem lett baja,leraktam az ágyra,pont készültünk a fürcsire,elövettem a törülközöjét,ö meg lefordult.hanyatt esett le,nagyot koppant a fejecskéje.külsöleg nem látok semmi jelet,sirt nagyon,de rá 10 percire megnyugodott.ugye nem lett semmibaja?holnap elvigyem orvoshoz,megkérdezni?4,5 honapos,annyira lelkiismeret furdalásom van,mit tegyek,már elis aludt,az esti tápját meg sem ette.
2010. máj. 23. 20:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jaj, istenem :( Még jó, hogy nem lett nagyobb baj!
2010. máj. 23. 21:45
 12/14 anonim ***** válasza:

21.22)

Hogy a kisfiad??

Minden rendben?

2010. máj. 24. 09:04
 13/14 A kérdező kommentje:
IGEN RENDBEN A FIAM,MÉG PUP SINCS A FEJÉN.
2010. máj. 24. 14:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia! Én a helyedben bevinném a kórházba, mint ahogy volt is már hasonló helyzetben erre példa. Jó, most mindenki mondhatja, hogy nem kell túlparázni stbstb. De jobb a bizonyosság, hogy nincs semmi baja, egy röntgent megér.
2010. máj. 24. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!