Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kicsit nyálkás a kisfiam...

Kicsit nyálkás a kisfiam széklete! és ma zöld volt egyszer! Anyatejes és 11hetes! Baj lehet vagy? Jó a kedve láza nincs!

Figyelt kérdés
2010. máj. 23. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Anyatejes babáknak lehet bármilyen a kakijuk, zöld, hígabb, folyósabb stb. Úgyhogy ne angodj,nincs gond.
2010. máj. 23. 20:54
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Nemhiszem,hogy baja lenne,csak tisztúlnak a belei,és az is lehet így közel a 3. hónaphoz, hogy mozgolódnak a fogacskák,és megváltozik a nyála ph-ja és ez is okozhatja a nyálkás kakit. Ha beteg lenne akkor nyűglődne, sírna...a zőld kaki, a kelleténél több evés jele,de nyugi,túl nem tudod etetni a cicis babát,mert látod,amire nincs szükség azt nem használja fel,és távozik,akár zőld kaki formájában...
2010. máj. 25. 11:55
 3/7 anonim ***** válasza:
29%
A zöldes széklet a túlevés jele
2010. máj. 25. 11:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia, az én babám is 11 hetes.:)

Pont a múlt héten kakilt egymás után 2x nyálkásat, de ahogy jött úgy el is múlt. Nem tudom mitől lehetett, vidám, jóllakott anyatejes a lányom. Zőld pedig már sokszor volt, a gyerekorvos szerint teljesen normális a zöld szín is. Nálunk most az aranysárga korszak van.

2010. máj. 25. 12:06
 5/7 anonim ***** válasza:
a kisfiamnak kezdetektől zöldes nyálkás széklete volt, mondták h a túletetés miatt. már alig mertem neki enni adni. 5 hetesen egy kis vér is volt benne, kiderült tejallergiás. ha csak anyatejes akkor próbáld ki h tejmentesen étkezel, de még tejcsokit, tejport sem eszel és ha elmúlik akkor az volt a baj. de azért ezt vesd fel fel a gyerekorvosnak.
2010. máj. 25. 14:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én épp ma voltam a 6 hetes lányommal dokinál, mert neki is zöldes volt a kakija. Nekem is azt mondta a doki, hogy túleszi magát és még ajánlotta a Normaflor-t is napi egy ampullával.
2010. máj. 25. 21:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is van ilyen, ne aggódj! Az én babócim pl. akkor kakil zöldeset, amikor menstruálok. Igen, nekem szopizás mellett is megjött a szülés utáni 6-dik héten :(
2010. máj. 26. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!