A kamillateától lehet zöld az anyatejes babám széklete?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszaitokat! :-)2011. jan. 25. 20:20
1/9 anonim válasza:
védőnőm szerint igen. bár az én fiamé még hetekkel azután is zöld volt, hogy én már nem ittam.
mástól is lehet zöld, de ez általában nem baj.
2/9 anonim válasza:
Én nem hinném.Az én babámé nem zöld a teától.Amég cicizett addig volt hogy zöld volt de az még újszülötként.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Eddig aranysárga volt. Ma kapott pár korty teát, mert állandóan szopizott volna, és nem tudott a kis gyomra kiürülni, csak tekeredett a pocak. A tea után volt a széklete zöld. Ezért gondoltam erre...
2011. jan. 25. 20:27
4/9 anonim válasza:
akkor inkább meghajtotta a tea és a meg nem emésztett tej volt az. a kamillatea hajt és szárítja a beleket, tej helyett ne add. ha mindenképp akarsz, akkor édesköményt adj.
5/9 anonim válasza:
Én olvastam már olyat, hogy a túletetésnél is lehet zöld a kaki. Szerintem inkább ettől lehetséges.
6/9 A kérdező kommentje:
Az édesköménnyel az előző kisfiamnál megjártam, mert iszonyúan fájt tőle a pocakja, attól félek egy kicsit. A kamilla viszont nyugtat, ha jól tudom, egyedül ezt a kakit nem tudtam mire vélni! :-)
2011. jan. 25. 20:32
7/9 A kérdező kommentje:
Lehet, bár ez nem volt most sok mennyiségileg!
2011. jan. 25. 20:33
8/9 anonim válasza:
Szia! Nekünk is volt ilyen, a lányom a mai napig szopik.Mondta a védőnő is, és a gyerekorvos is, hogy túletetésnél zöld.Ez egy átmeneti dolog, magától elmúlik.Kizárt, hogy a kamillateától volt.Egyszerűen sokat evett, több epét választott ki a kis mája, és ez jelenik meg a székletben.Még egy párszor elő fog fordulni.Akkor kell vigyázni, ha a szaga más, mint szokott lenni.Hasmenésnél pl. büdös.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :-)
2011. jan. 26. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!