Nem gondoltam volna hogy ezek a nevek ilyen ellenszenvet valtanak ki. Szerintem az Ajna egy gyönyörű név. Becezheto es felnottkent is vállalható.
Lehet hogy csak Jávor Ajna lesz.
2017. aug. 3. 23:40
12/40 anonim válasza:
Jávor Jana
Jávor Ajna
Esetleg a Kloé második névként.
2017. aug. 4. 00:10
13/40 anonim válasza:
Kicsit olyan érzésem volt, mintha beírtál volna egy hosszabb szót az anagramma szótárba és ezek a variációk jöttek volna ki. Nyilván ízlés dolga, de sokkal kifejezőbb, dallamosabb névválasztási lehetőségek is vannak. Nekem egyik sem jön a nyelvemre valahogy, kimondani is nehézkes lehetne, egyiket sem adnám.
2017. aug. 4. 03:34
14/40 anonim válasza:
Egyiket sem.
2017. aug. 4. 04:49
15/40 anonim válasza:
Javor Ajna elfogadható, csak ne adj mellé asik nevét. Kimondottan nyelvtörő mindegyik változat. Amúgy a Jaina anyakonyvezteto? Sosem hallottam
2017. aug. 4. 05:39
16/40 anonim válasza:
A Jávor Ajna tökéletes, ne variáld.
Az első verziód Jávor Ajna Jajna lenne kiejtve, rettenet.
2017. aug. 4. 06:38
17/40 anonim válasza:
Én sem adnám egyiket sem, de már ha válsztani kell akkor Ajna Kloé
2017. aug. 4. 07:06
18/40 anonim válasza:
Túl sok a 2 különleges név.
Ha kettőt akarsz akkor az egyik legyen gyakoribb.
Jávor Ajna bőven elég egyébként ha ez tetszik nektek. Ez még vállalható így. :)
Klea nagyon fura, Jana az egyik kedvencem de mindenki asvanyvizezi, Kloé olyan kloáka -szerű, Jaina nekem olyan mintha hiányozna egy betű. Inkább Janina vagy Jelena vagy valami.
2017. aug. 4. 07:38
19/40 anonim válasza:
Nekem a Jana olyan mintha a János beceneve lenne.
AZ Ajna tetszik a többi nem,talán még az Ajsa tetszene :)
2017. aug. 4. 08:06
20/40 anonim válasza:
Pontos jé fétisetek van? Nekem nincsen gondom a választott nevekkel, de a vezeték név is J-vel kezdődik, ha utána még mindkét utónévben is van, akkor olyan jajjveszékelős hangzása van az egész névnek. A Jávor Ajna Jana és hasonlóak meg még bónuszban nehezen kieejthető, nyelvtörős szójátéknak tűnnek és számomra a csengésük sem szép. No de ahogy lenni szokott, a döntés a Tiétek, idegenek maximum véleményezhetik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!