Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Játszószőnyeg mekkora babának?

Játszószőnyeg mekkora babának?

Figyelt kérdés
6 hetes a kislányom. Ugye lassan majd le kell tenni a földre, hogy próbálkozzon a megfordulásokkal. Gondolom, ilyenkor célszerű beszerezni egy játszószőnyeget. Ebből ti milyen ajánlanátok? Ami tele van csörgőkel, játékokkal? Vagy zenélős legyen? Illetve, ami az a habszivacs-szerűség, azt hogy hívják? Inkább olyat nézzek (kényelmi szempontból)?
2017. júl. 31. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha van rajta játék, az jobban leköti, a fejt emelgeti, hogy jobban lássa, szóval ez szerintem segít. Illetve a hangok és a tapintás miatt is mindenképp olyat válassz, ami különböző textúrájú anyagokból van összevarrva. Legyen zörgős, puha, selymes és keményebb rész is benne. A zene szerintem fölösleges, az inkább megnyugtatja őket.
2017. júl. 31. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk ez van: [link]

Amit szeretek ebben, hogy amint készsége lett a játékok megfogására, elérte a játékokat, markolni tudta. Zenél ha a lábával benyomja a billentyűket.

Viszont most már mászik és ül és még mindig használja. A zongorát fekvő állásba is lehet tenni, ezen tanult meg térdelve támaszkodni. És igen, most már tudatosan nyomkodja.

Ez nem foglal nagy helyet, de épp ezért hamar ki is lehet nőni. Viszont később másképp lehet használni, a szőnyeg rész nélkül is.

Legközelebb is ilyet, vagy ilyet: [link]

nagyobbat néznék. Tompítja a koppanásokat. Bár mi alapból szőnyegre tettük, így két réteg volt a feje alatt..

A habszivacs is jó, de ott nem nagyon éri inger.. A függő játékok nagyon nagyon le tudják kötni őket! Főleg ebben a kezdeti időkben amikor a színeket formákat figyelik. Ismerkednek a tapintással. A fiam simán elvolt ezekkel órákig.

2017. júl. 31. 16:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekünk is ilyen zongorás van, de én nem szerettem, mert kicsi. Ameddig csak feküdt és nézte, vagy nyúlt a játékokért, addig jó volt. De amint megtanult forogni, már idegesítette, mert mindig beleakadt.

Én legközelebb biztos valami nagyobb felületűt vennék, hasonlót, mint amit a második válaszoló másodjára linkelt be.

2017. júl. 31. 16:57
 4/5 anonim ***** válasza:
3 hónapos a lányom és már kb. 1 hónapja leteszem a játszószőnyegre. Nagyon szereti nézegetni a lelógó játékokat, vannak csörgős, "zizegős", színes bizgenytyűk rajta. Kezd nyúlni az érdekesebb játékokért. Hason is egyre többet szöszmötöl rajta. A nagyobb lányom is nagyon szerette.
2017. júl. 31. 18:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél egy habszivacsosat alulra, arra ráteheted a játszószőnyeget, amin lógnak a játékok. Nem kell extra, inkább mindig mást lógass neki róla, hogy érdekesebb legyen. Csörgőket, színes játékokat rákötözöl, és lecseréled az eredeti lógó díszeket. Bármilyen extrát vennél, előbb-utóbb megunja. Ha forogni kezd, addigra elég lesz a habtapi.
2017. júl. 31. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!