Játszószőnyeg mekkora babának?
Nekünk ez van: [link]
Amit szeretek ebben, hogy amint készsége lett a játékok megfogására, elérte a játékokat, markolni tudta. Zenél ha a lábával benyomja a billentyűket.
Viszont most már mászik és ül és még mindig használja. A zongorát fekvő állásba is lehet tenni, ezen tanult meg térdelve támaszkodni. És igen, most már tudatosan nyomkodja.
Ez nem foglal nagy helyet, de épp ezért hamar ki is lehet nőni. Viszont később másképp lehet használni, a szőnyeg rész nélkül is.
Legközelebb is ilyet, vagy ilyet: [link]
nagyobbat néznék. Tompítja a koppanásokat. Bár mi alapból szőnyegre tettük, így két réteg volt a feje alatt..
A habszivacs is jó, de ott nem nagyon éri inger.. A függő játékok nagyon nagyon le tudják kötni őket! Főleg ebben a kezdeti időkben amikor a színeket formákat figyelik. Ismerkednek a tapintással. A fiam simán elvolt ezekkel órákig.
Nekünk is ilyen zongorás van, de én nem szerettem, mert kicsi. Ameddig csak feküdt és nézte, vagy nyúlt a játékokért, addig jó volt. De amint megtanult forogni, már idegesítette, mert mindig beleakadt.
Én legközelebb biztos valami nagyobb felületűt vennék, hasonlót, mint amit a második válaszoló másodjára linkelt be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!