Milyen "játékot" vegyek az ujszülött babámnak, és mennyit vegyek belöle? Sokáig érdekes egy ilyen a babának, vagy hamar megunja? Rágokábol milyet vegyek, és a játszoszönyeg amiröl lognak játékok az jo?
Én is vettem játszószőnyeget, de igazából csak 4-6 hónapos kora között szerette. Előtte nem érte el a játékokat, most pedig a felülésre gyúr, abban pedig zavarja, ha valami fölötte lóg.
Csörgőből olyat vegyél, aminek van nyele, mert azt viszonylag hamar meg tudja magától is fogni, és eleinte pedig könnyen kézbeadható. Lehet kapni ilyen játszóhíd szerű akármit, amiról alacsonyan lógnak a játékok. ez jóval olcsóbb és hamar eléri, így ezzel egy ideig elvan. Eleinte persze egy játék csak 4-5 percre köti le maximum, de ezt a kettőt cserélgetheted, illetve a hídról le tudod szedni a játékokat és külön is odaadhatod a Manódnak.
Többet nem érdemes venni, mert ha jönnek a látogatók akkor biztos, hogy a játékok kinövik a babaágyat:)
Ja, mese cd. Én részemről nem szeretném, mert pont az a lényege a mesének, hogy együtt legyetek, később pedig hogy megbeszéljétek a mesék mondanivalóját. Szerintem a cd azoknak kell, akik később is úgy gondolják, hogy berakok egy dvd-t és legalább elvan a gyerek nélkülem. A mesék meg nem beszélése pedig nagyobb korban szörnyeket szül éjszaka az ágy alá, amit szülőként hhiába nézel meg, mert a gyerek úgy is tudja, hogy ott van. Eleinte mindegy, hogy mit olvasol, én már HVG-t is olvastam a lányomnak, mert el akartam olvasni egy cikket, neki pedig ez nem tetszett, úgyhogy hangosan folytattam.
Remélem segítettem. Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!