Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mibe öltöztessem a picit, ha...

Mibe öltöztessem a picit, ha kiviszem sétálni? Éjszakára miben altassam?

Figyelt kérdés
4 hetes a kislányom, és ebben a hideg-meleg időben néha nem tudom eldönteni, mit adjak rá.
2008. okt. 18. 17:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
mindig rétedesen kell a kicsiket öltöztetni vigyél mindig magaddal meled pulcsit ha kint jó az idő legyen nálad mindig plusz ruha ami melegebb mint ami rajtavan.este meg mindig olyan rudit agyál rá aminek van lába mert még kell nekik én mindig hosszu ujut adtam rá estére.
2008. okt. 18. 17:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen egyett értek az elöttek szólóhoz, rétegesen öltöztesd fel a baádat. Én badyt, zoknit, egy vastag rugdalozót, kocsikabátot, sapkát és egy takaróvan takarom be a babakocsiba. Otthon este csak egy hosszúujú rugdalozó van rajta mert nálunk 24-25fok van.
2008. okt. 18. 17:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Altatáshoz azért nem árt egy ujjatlan body is a rugdalózó alá, mi legalábbis mindig adunk a picire, plusz a takaró, amit úgyis lerúg. :-) De persze ennek eldöntésében tényleg sokat szmít az, hogy hány fokban altatjátok. Nálunk 22-23 fok szokott tenni.

-Macska-

2008. okt. 19. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!