20 hónap körüli gyerkőc hogyan alszik el / hogyan altatod el?
23 hós, melléfekszem napközben, mármint ő a kiságyban és a mi ágyunkon aztán olyan 3 perc és alszik is.
Este nézzük együtt a tévét, széf, vacsoracsata stb. ugrál apán meg rajtam, majd elfekszik vagy bemászik az ágyába és ennyi.
Kislányom először lefekszik velem a nagy ágyba. Kicsit beszélgetünk, átbeszéljük mi történt az nap. Kb 5-10 perc után átkéredzkedik a kiságyába, onnantól próbálom csendre inteni. Ott szokott elaludni. 2 napja ott hagytam, szépen el is volt, de a lelkiismeret szétmart, úgyhogy inkább bementem hozzá. Én már csak ilyen hülye vagyok. Azon járt az agyam, hogy vajon min járhat a kis fejecskéje, nem-e rossz neki így egyedül. Szóval elaludna egyedül, de a szívem szakadna meg. Fekszek vagy állok mellette.
20,5 hónapos kislány anyukája
Amúgy valószínű azért bánt ennyire, mert 14 hónapos kora óta dolgozom újra (nem így tervezetem), és így is keveset vagyok vele, legalább akkor mellette vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!