Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 20 hónap körüli gyerkőc...

20 hónap körüli gyerkőc hogyan alszik el / hogyan altatod el?

Figyelt kérdés
Értem ez alatt, hogy olvasol neki, énekelsz neki, stb.. amíg elalszik, vagy kijössz és Ő elalszik egyedül, vagy Vele maradsz mese után, vagy...
2010. máj. 22. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
berakom a kiságyba mese és tejivás után, megpuszilom, betakarom, jó éjszakát kívánok neki, ő meg elalszik egy perc alatt. És ez már a kezdetektől így van.
2010. máj. 22. 21:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk csak 18 hónapos, melléfekszek, megvárom amíg elalszik. Egyedül soha nem aludt még el, nem is szeretném.
2010. máj. 22. 22:18
 3/6 anonim ***** válasza:

23 hós, melléfekszem napközben, mármint ő a kiságyban és a mi ágyunkon aztán olyan 3 perc és alszik is.

Este nézzük együtt a tévét, széf, vacsoracsata stb. ugrál apán meg rajtam, majd elfekszik vagy bemászik az ágyába és ennyi.

2010. máj. 22. 23:19
 4/6 anonim ***** válasza:
* ő a kiságyban ÉN a franciaágyon
2010. máj. 22. 23:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Kislányom először lefekszik velem a nagy ágyba. Kicsit beszélgetünk, átbeszéljük mi történt az nap. Kb 5-10 perc után átkéredzkedik a kiságyába, onnantól próbálom csendre inteni. Ott szokott elaludni. 2 napja ott hagytam, szépen el is volt, de a lelkiismeret szétmart, úgyhogy inkább bementem hozzá. Én már csak ilyen hülye vagyok. Azon járt az agyam, hogy vajon min járhat a kis fejecskéje, nem-e rossz neki így egyedül. Szóval elaludna egyedül, de a szívem szakadna meg. Fekszek vagy állok mellette.

20,5 hónapos kislány anyukája

Amúgy valószínű azért bánt ennyire, mert 14 hónapos kora óta dolgozom újra (nem így tervezetem), és így is keveset vagyok vele, legalább akkor mellette vagyok.

2010. máj. 22. 23:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Vacsora, fürdes es fogmosas, felöltözes, szoba, mese vagy csak enek igyen szerint jo ejt puszi en kijövök ö meg elalszik. 2,5 eves de ez igy müködik csecsemö koratol. annyi különbseggel, hogy fürdes utan a szobaban volt cicizes, aztan kisagy enekles jo ejt puszi en ki ö meg elaludt.
2010. máj. 23. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!