Hogyan alszik el nappal 7-8 hónap körüli babád? Altatod?
Mennyit alszik egy nap?
Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 07:44
1/8 anonim válasza:
Ennyi idősen 2-szer aludt a babám, egyszer délelőtt a tízórai után kb. 1 órát. Altatni nem kellett, mert nagyon álmos volt és cumival egyből elaludt.
Délután kizárólag a babakocsiban aludt, de ott is csak akkor, ha toltam. Így viszont akár 2 órát is.
2010. márc. 22. 08:24
2/8 anonim válasza:
Napi 3x-4x.2 hónapos kora óta nem altatom.Berakom az ágyába és kijövök.Hamar megtanult magától elaludni.
2010. márc. 22. 08:34
3/8 anonim válasza:
Az én fiam is kétszer alszik, délelőtt egy órát, akkor úgy alszik el, hogy mellébújok, cumi, kis simi, és már szuszog is. Délután kizárólag babakocsiban, levegőn, de szerencsére nem kell tolni, ha áll a kocsi akkor is alszik, kb. 2, 2 és fél órát.
ҝ
2010. márc. 23. 21:13
4/8 anonim válasza:
Az én lányom is 2x alszik napközben.Reggeli szopi után visszaalszik 8-tól kb fél 10-ig.Majd délután 4-től 5-ig.7,5 hós
2010. márc. 23. 21:21
5/8 anonim válasza:
Az én lányom 3x aludt ennyi idősen napközben, dörzsölte a szemét, kéretőzött az ágyába, és szunya. Ha épp sétáltunk, akkor babakocsiban aludt.
2010. márc. 23. 21:47
6/8 anonim válasza:
4x fél órát, aztán este 8-tól reggel 6-ig egyfolytában.Nem szoktam teljesen elaltatni a kezemben, félig alszik még amikor leteszem a kiságyba.De elalszik egyedül is, attól függ milyen fáradt.
2010. márc. 23. 22:09
7/8 anonim válasza:
Szia!
Minden evés után alszik.
Napközben 3x egy-másfél órákat.Este 8-kor leteszem az ágyába puszi és kijövök.Regel 6-ig alszik.Magától elalszik már 2 hónapos kora óta.Napközben dörzsöli a szemét vagy nyűgösködik akkor tudom álmos.Akkor is leteszem és kijövök,magától el is alszik.Azt hiszem iszonytosan mázlista vagyok.
2010. márc. 23. 23:01
8/8 anonim válasza:
Mi ma vagyunk 8 hónaposak, és kb, mostanra alakult ki,h naponta 2szer alszik, délelőtt kb. egy órát, délután változó 20perctől-60 percig terjedően. Aztán este fél8tól reggel 05-06ig, mikorhogy. Nem rossz, mert régebben semmit nem aludt nappal, ugyhogy én ennek is örülök. De nem alszik el magától, ringatni kell, és ha felkell miközben beteszem a kiságyába, akkor van ám hiszti!Ugyhogy most majd ezen fogunk csiszolni, sokat segitene, ha cumizna, de soha nem kellett neki. Ha vkinek van tippje, kérem ossza meg velem! Köszi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!