Tehetek a tápszerhez 3 gabonás tejpépet? Csinált már valaki ilyet? 12. hós babám éjjel is többször eszik. Szeretnék valami táplálóbb vacsit neki.
Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 21:31
1/5 anonim válasza:
én a helyedben fürdés előtt adnék neki szilárdat, pl. tejpép, v főtt kaja, v szendvics... fürdés után pedig tápszert.
2/5 A kérdező kommentje:
6-7 között van esti jó éjt pép, ennek ellenére 10-11 között és 3-4 között ismét eszik tápszert.
2010. máj. 22. 21:38
3/5 anonim válasza:
Azt mondják nem ezen múlik, hogy mennyit eszik vacsira! Én is ettől félek, még csak 3,5 hós és éjjel is 3-4 óránként eszik még mindig. Félek, hogy egy idő után megszokásból fogja csinálni, bár nagyon keveseket eszik, így gondolom muszáj neki 3-4 óránként ennie. Nappal mennyit eszik a babád? Ha napközben jobban bekajálna, az nem segítene?
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon válogatós és csak annyit eszik amennyit muszáj neki. Kezdetektől kínlódunk. Megtömni képtelenség. A doki szerint napközben nem vesz magához elég ételt, ezért azt éjjel pótolja.
2010. máj. 22. 22:04
5/5 anonim válasza:
2. vagyok, akkor olyan lehet, mint a mi babánk. Én is ennek nézek elébe? De annyira rácuppan a cumisüvegre és többet megeszik éjjel, mint nappal egyhúzóra, biztos hogy éhes. Most még én bírom az éjszakázást, egyszer majd csak felnőnek. Nekünk még az elején mondta a doki, hogy többet kellene ennie, de majdnem annyit eszik, mint pár hetesen. Én már nem idegelem rajta magam. Éjjel meg kibírom, csak akkor vagyok fáradt, ha még plusszban felébred és nyöszörög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!