Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért csak a lányok lehetnek...

Miért csak a lányok lehetnek szépek?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm ránézett a kisfiamra és azt mondta hogy lánynak nagyon szép lenne. Én meg rávágtam hogy fiunak is nagyon szép.

Újságokban is pl csak lányokat lehet látni pedig a fiuk is tudnak nagyon bájosak lenni. Igaz fius anyukák?

2008. okt. 18. 15:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
:) igen tökéletesen egyetértek! A mi 3 hós kisfiúnk is nagyon szép :) hogy honnan örökölte?! :) Amúgy nem csak mi, szülők mondjuk, hogy szép, hanem mindenki, aki látta már! Szóval igen, IGAZ!
2008. okt. 18. 15:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én kifejezetten örülnék ha kisfiam lenne:)

Szerintem nagyon vagàny cuccokba lehet öket öltöztetni,és szerintem meg sokszor szebb egy kisfiu gyerekként,mint egy kislàny.

Ez öröklödési kérdés,és nem nemi.

2008. okt. 18. 15:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindkét fiamra azt mondták, hogy olyanok, mintha lányok lennének. Én csak mosolygok rajta! Lehet, mert még nincsenek olyan "férfias" vonásaik.
2008. okt. 18. 16:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy iszonyú nagy hülyeség! Nekem lányom van ő is gyönyörű és imádom, de egy kisfiú is lehet gyönyörű! Van is ismerősöm akinek a kisfiát már "kinéztük" vő jelöltnek:) mert olyan szép és édes. Szóval aki ilyet mondott neked az egy nagy paraszt! Biztosan gyönyörű a kisfiad. Neked meg a világon a leggyönyörűbb. Egészséges és boldog baba, vagyis minden rendben van, és ne is foglalkozz az ilyen megjegyzésekkel. 6 hós kislány anyukája.
2008. okt. 18. 16:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

az én párom gyonyoru kisbaba volt (most is az), szerintem én nem..pedig én vagyok a lány.

az emberek huyek.. es igen, en is azt mondtam volna amit te, fiunak is nagyon szep!

2008. okt. 18. 18:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiamra azt szokták mondani, hogy bűn egy fiúnak ilyen szépnek lenni. (??? nem értem, miért???)

Tényleg gyönyörű fiú, és a tiéd is az!

Miért ne lehetne egy fiú szép?

2008. okt. 18. 18:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam 18 hós és nagyon gyönyörű, már mindenki azt mondta milyen jó pasi lesz belőle.Amúgy meg a fiúkat is lehet jól öltöztetni és most már a rózsaszínen kívül mindent rá lehet adni.Szerintem másokra nem érdemes adni ki mit mond, meg egy anyának úgyis az ö gyermeke a legszebb, ha fiú, ha lány...
2008. okt. 18. 18:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek!

Az én kicsi fiam gyönyörű,hatalmas kék szeme van és rengeteg barna haja!

Nekem is mondták,hogy olyan szép,hogy csak lány lehet.

Nem igaz,mert e fiúk is lehetnek nagyon szépek!

Hajrá fiús anyukák!:)

3 hós kismanó anyukája

2008. okt. 18. 19:58
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
igen, igen a mienk is nagyon szép és formás és gyönyörű
2008. okt. 19. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!