Élet a baba mellett? Írnátok tapasztalatokat?
Figyelt kérdés
Decemberben kezdünk a baba projecktbe.
A kapcsolatunk a pàrommal tökéletes,ezzel nincs gond!
Viszont! Mi lesz a baba születése utàn?
Én jàrok edzeni,lovagolni stb... Utàna màr ugye ez nem lesz...
Kicsit félek.
Írnàtok tapasztalatokat? Milyen az első pàr hónap? Annyira 'szörnyű' mint azt meséli egy pàr anyuka?
Köszönöm a vàlaszaitokat!
25n
2017. júl. 24. 16:58
21/23 anonim válasza:
ja és előző vagyok... szörnyű még a mai napig, most járni tanul és mindig menni kell utána, esik, kel sír üvölt bömböl. talán az első 2-3 hónap szebb volt. igaz ha eljár talán már kijövünk ebből csak ez az egyedüli eljárásra vonatkozik mert most még kapaszkodva lépeget és nincs egyensúlya még igazán... szóval durva!
22/23 anonim válasza:
16os vagyok.
Mi a jó istenért lettem lepontozva???
Tapasztalatot kellett írni, leírtam erre nem jó?
Vagy az a gond hogy nyugodt a gyerekem?
Szánalmas, hogy emiatt már piszkálódni kell.....
23/23 anonim válasza:
12-es vagyok.valaki engem is lepontozott..koszi..pedig csak elmondtam a frankot,ami az én tapasztalatom..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!