Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos a babám. Az baj ha...

3 hónapos a babám. Az baj ha kb 2 hós korától az ölünkben ülve tartjuk? Árthat a gerincének?

Figyelt kérdés
Utál feküdni. Vagy sétálunk vele vagy pihi képpen leülünk és ő is csücsül ilyenkor. Kevés ideig van el fekve, csak néha marad úgy sokáig.
2008. okt. 18. 12:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát azt mondják baj,de Én is sokat ültettem és nem lett baja.Nem tudod inkább hordozhatós autóülésbe tenni?Abból már tud nézelődni,és nem unatkozik mint fekve.Vagy játszószőnyegre is teheted,hátha úgy elmarad.Az enyém nem maradt el ezen sem,aztán jött a hinta.
2008. okt. 18. 13:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én és úgy hallottam, hogy amíg nem tud stabilan ülni egyedül addig az ültetés árt a gerincének. Van hogy mi is ülve tartjuk, de csak kevés ideig, mert még valóban (látszólag sem) nem elég erős a gerince hozzá! Hát nem szerencsés, hogy utál feküdni, de egyetértek, lehet hogy játszószőnyegen le tudnád kötni. Sok színes csörgő dolgot körérakni, feje felett lógatni, beszélgetni vele, hátha segítene. Elfelejtené talán hogy nem szereti a fekvést :) Sok sikert, egy 3 hós kisfiú anyukája
2008. okt. 18. 13:12
 3/5 anonim ***** válasza:
66%
Én uígy voltam, amikor már végképp nem bírtam vele, ültettem. És úgy érezte magát jól. Most 6 hónapos sincs még és nyíl egyenes háttal ül egyedül. Úgy játszik, köré pakolom a játékokat és ülve rakosgatja azokat... Sokszor előrehajol ülve, majd szépen vissza. Én büszke vagyok rá és remélem, nem tettem kárt a gerincében. Eddig mondom, semmi. De engem is idegesített ez a dolog. :) Állítólag ŐK TUDJÁK nekik mi a jó. Az én lányomnak ez volt jó. A pihenőszékben is egyébként sokáig jól elvan, azt is lehet döntögetni. Ha nincs neki, szerezz be egyet, nagyon hasznos!
2008. okt. 18. 13:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat. A nagy ágyra szoktam letenni ahol szines halacskák lógnak fölötte, de hamar megunja. A beszélgetés sem tart sokáig.:) És hát az autós bébi hordót is csak a mozgó kocsiban szereti. De azért ígyekszem nem sokat ültetni. Néha hasra teszem, úgy is el van egy ideig...
2008. okt. 18. 13:19
 5/5 anonim ***** válasza:
én fiúkám lassan 4 hónapos és 2 hónapja ezt csinálja.ő sem marad el a hordozóba.húzza magát előre ülésbe.szerintem nem árt neki,a kisbabák amúgy is fura pózokat tudnak felvenni,tekerednek mocorognak össze-vissza ha letesszük őket.a fejecskéjét is stabilan tartja.szokot itt egy gyógytornász anyuka irni,az ő véleménye azért sokat számitana.
2008. okt. 18. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!