12 hetes babám állandóan ülni akar az ölünkben- meg állni- egyébként izomból tartja magát csak az egyensúly nem megy. Nem kell tartanom sem a fejét sem a hátát lehet ettől még valami baja a gerincének? , mert még magától nem ül
nem igazán egészsége neki se az ülés se az állás ebben a korban.
próbáld ki hogy leülsz és picit a két lábadra fekteted úgy hogy a feje a térded felé legyen ( egy párnára teheted hogy kényelmesebb legyen)a lábai a hasadnál.a mi kis fiunk nagyon szereti ezt a pózt.ő 13hetes és ő is üldögéne, állna.
sok boldogságot
Nem lesz semmi baja, az én kisfiam is ezt csinálta, 4 hónaposan már fel kellett ültetnem a babakocsiba.
Nagyon aktív, mozgékony gyerek, 5 hónaposan már ült, 6 hónaposan magától felült, és pár nap múlva már állt.
Szerintem a te babád is hasonlóan gyorsan fogja csinálni a dolgokat.
2 gyerekes anyuka
MI 15hetesek vagyunk de nekem is kb 3 hete ezt csinálja de nem szabad még hagyni nekik,mert még gyenge a gerincük-csontozatuk..igazából még porcosak nagyon.Nekünk az ortopédus is mondta,hogy hiába akarja nem szabad.
Az állást lehet úgy gyakorolni,hogy a feneke alá nyúlsz ,leér a lába de nem nehezedik a súly rá,az ülést meg nekünk azt mondta a drnőnk,hogy néha felhúzhatjuk amikor adja a kezét,de óvatosan kell csinálni.Sztem ezek a mai gyerekek fel vannak turbózva-biztos a magzatvédők miatt is,hogy sok vitamint kapnak és mindent hamarabb akarnak csinálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!