Mi a kedvenc nevetek?
Figyelt kérdés
Tudom sok ilyen korábbi kérdés van, de azokból nem tudtam ihletet meríteni! Lány nevet keresek, ami ritka, vállalható és nem csak egyszerű divatnév. Az a helyzet egyáltalán nem tudok választani, eddig egy sem fogott meg igazán.2017. júl. 23. 13:06
31/41 anonim válasza:
Rebeka, Léda, Auróra, Eliza
Ezeket a neveket nagyon szépnek találom, ha lányom lenne, ebből a négyből választanék.
33/41 anonim válasza:
Én a hosszú, szépen csengő, jól becézhető neveket szeretem:
Cecília, Marietta, Georgina, Veronika, Magdaléna, Margaréta, Teodóra, Dorottya, Izabella
34/41 anonim válasza:
Olívia :)
A kislányom is így hívják. Ami nálunk még szóba jött:
Dália, Frida, Korinna, Debóra, Kinga, Zsófia.
35/41 anonim válasza:
Luna, Zara, Méda, Léna, Lelle, Hanna, Patrícia,
36/41 anonim válasza:
Nálam változó, de most épp ezek tetszenek: Kinga, Gerda, Renáta
38/41 anonim válasza:
Nekem most a Linett név tetszik. Múltkor hallottam, hogy ezt a két nevet: Genda illetve Leona.
39/41 anonim válasza:
elso kislanyunk Kitti Elizabeth... a masodik Karla Eszter lesz.... de a Blanka nev is nagyon tetszik
40/41 anonim válasza:
Első lányom Kinga, kisfiam Kolos, és nemsokára születni fog még egy lányom, Neki a Virág, az Athena, vagy a Porka nevet szeretnénk adni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!