Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megterhelő 7-hós kisfiamnak...

Megterhelő 7-hós kisfiamnak ha egymás után 10-kor és 14-kor főzeléket eszik?

Figyelt kérdés
Eddig így etettem:7-kor tápszer,10-kor és 14-kor főzi,17-kor gyümi vagy tejpép este megint tápi.A védőnő azt mondja,hogy kell még a 3* tápszer.Töbször nem tudom neki adni mert akkor valamit el kell hagyni.Na de hogy ha nem tudom belesűríteni a napjába,és most fejlődjünk vissza?Baj ha egymás után főzit kap?
2008. okt. 18. 11:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy baj a két főzelék, de én inkább azt mondanám 10-kor is gyümit, vagy tejpépet egyen. Legalábbis én így csináltam(még most is.)

Egyébként csak irigyelni tudlak, hogy éjjel nem keltek fel enni, az én kisfiam 9 hónapos, és éjjel 1-2-szer felkel, így nálunk megvan a 3 tápszeres evés(sajna).

Sok sikert.

2 gyerekes anyuka

2008. okt. 18. 12:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem 10-kor gyümit adjál és ne főzeléket, a 2. főzeléket vacsorára adjad. Uzsonnára tejpép mehet. 3x tápszert nálunk is mondta a védőnő, de ez attól is függ, hogy a babád mekkorra adagokat iszik.
2008. okt. 18. 17:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem sem baj. Én is kétszer adtam főzeléket egy nap, bár én az egyiket délben, a másikat vacsorára. Tízórait pedig sosem fogadott el. Uzsonnára gyümölcsöt kapott gluténmentes gabonával.
2008. okt. 18. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!