Mit csinaljak? Nagyon elegem van a hisztibol!

Sziasztok! Nincs laza, en mertem rosszul. Bar nem is ertem, hogyan lehettem ennyire bena. Ejszaka mar minden jol ment, aludt sokaig. Ejfelkor felkelt, lefurdettem, peluscsere, kaja es ugyanugy aludt magatol, mint szokott! Mihelyst besotetedett es lehult a levego, minden okes lett! Most sincs semmi baj! Ul velem szemben a hordozoban, es nez! Most fogunk reggelizni aztan kiviszem setalni! :) Parom is aggodott, de nincs baja! Szerintem csak a nagy meleg! Tegnap egyebkent ugy csinaltam, hogy megmassziroztam, hason fekudt es el is aludt :)
Nem tudom, azert volt-e mert meleg volt vagy en is szarul ereztem magam, es ezt megerezte. Soae fogjuk megtudni de a lenyeg, hogy ul velem szembe es mosolyog. Koszonom a segitsegeteket, tippeket, otleteket!

Utolsó ezt elirtad. 37,5 bol 0,5 az 37,45
37,05 bol vonod akk 37.:)

utolso pont te nem tudod jol a matekot. 37,5-0,5 az 37,0 ird csak be a számológépbe:)
ha 37,5-0,05 lett volna akkor lett volna 37,45 az eredmény.

Itt TE vagy a hisztis!
Feszült vagy ezt érzi a gyerek, persze hogy üvölt!
Vegyél be gyógyszert vagy kapcsolj zenét, ordíts egyet, stb., de ne idegbetegedkedj! Ő csak egy kisbaba, nem direkt szívat!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!