1. Annelin, Anriett, Arenta, Arienn vagy Arlett? 2. Alia, Ania vagy Aria?
Második kislanyunkat varjuk, az első kislanyunk az Angyalka Aisah nevparost kapta.
A felsorolt nevek kozul szeretnenk neki választani egy név parost.
Amit egyesel (1.) Jeloltem az szerepelne az elso helyen az lenne az elso keresztnev igy a masodik az ertelemszeruen a 2. sorszamu.
Arra kerlek benneteket/kerem onoket, hogy segitsenek nekunk donteni, mert hamarosan el kell nevezni a kis mimozankat.
Koszonom
Kovács Ania furcsa, de pl. Hoffmann Ildikó nem?
ezt jól eltaláltad ugyanis a Hoffmann is és az Ildikó is német eredetű név így kicsit sem furcsa együtt. :-)
És én sem vagyok öreg, 30 is alig, szerintem mégis csúnyák az ilyen erőltetett nevek. Mindenki olyan nevet ad a gyerekének amilyet akar, csak ne sértődjön meg ha másnak nem tetszik vagy fintorog rá.
Nekem ezek túl cifrák, nagyon nem tetszenek.
esetleg ezek?
Auróra Alina
Adina Aletta
Alícia Ajna
Amélia Alba
Ezek is ritkák, de legalább az első név kicsit ismertebb, elfogadottabb
Anikó magyarosítva van. De csak véletlenszerűen kiválasztottam 2 nevet. :)
De a lényeg, hogy sok külföldi vezetéknévhez van választva magyar keresztnév de az megszokott azért nem furcsa. A fordított meg még most kezd elterjedni azért lehet sokak fülének furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!