Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1. Annelin, Anriett, Arenta,...

1. Annelin, Anriett, Arenta, Arienn vagy Arlett? 2. Alia, Ania vagy Aria?

Figyelt kérdés

Második kislanyunkat varjuk, az első kislanyunk az Angyalka Aisah nevparost kapta.

A felsorolt nevek kozul szeretnenk neki választani egy név parost.

Amit egyesel (1.) Jeloltem az szerepelne az elso helyen az lenne az elso keresztnev igy a masodik az ertelemszeruen a 2. sorszamu.

Arra kerlek benneteket/kerem onoket, hogy segitsenek nekunk donteni, mert hamarosan el kell nevezni a kis mimozankat.

Koszonom

2017. júl. 20. 22:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
19%

Kovács Ania furcsa, de pl. Hoffmann Ildikó nem?

ezt jól eltaláltad ugyanis a Hoffmann is és az Ildikó is német eredetű név így kicsit sem furcsa együtt. :-)

És én sem vagyok öreg, 30 is alig, szerintem mégis csúnyák az ilyen erőltetett nevek. Mindenki olyan nevet ad a gyerekének amilyet akar, csak ne sértődjön meg ha másnak nem tetszik vagy fintorog rá.

2017. júl. 25. 17:42
 62/73 anonim ***** válasza:
0%
Vannak olyan különleges nevek amik vállalhatóak, szépek, de mostanában az anyukák kezdtek elmenni abba az irányba hogy mindegy milyen röhejes vagy gáz neve lesz a gyereknek a lényeg hogy mást ne hívjanak így és ezzel egyedi és különleges legyen.
2017. júl. 25. 17:49
 63/73 anonim ***** válasza:
100%
Arlett Aria
2017. júl. 26. 06:49
 64/73 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak ezekből vagytok hajlandóak válogatni, akkor Annelin Aria.
2017. júl. 26. 14:00
 65/73 anonim ***** válasza:

Nekem ezek túl cifrák, nagyon nem tetszenek.

esetleg ezek?

Auróra Alina

Adina Aletta

Alícia Ajna

Amélia Alba

Ezek is ritkák, de legalább az első név kicsit ismertebb, elfogadottabb

2017. júl. 26. 14:07
 66/73 anonim ***** válasza:
100%

Anikó magyarosítva van. De csak véletlenszerűen kiválasztottam 2 nevet. :)

De a lényeg, hogy sok külföldi vezetéknévhez van választva magyar keresztnév de az megszokott azért nem furcsa. A fordított meg még most kezd elterjedni azért lehet sokak fülének furcsa.

2017. júl. 26. 16:49
 67/73 A kérdező kommentje:
Valaki sorolt fel par más nevet. Az Aurora es az Ajna listas lett :)
2017. júl. 26. 18:03
 68/73 anonim ***** válasza:
Én írtam a neveket. Az én egyik kedvencem az Auróra, egy tündéri kislányt ismerek ezzel a névvel, beceneve Rory
2017. júl. 26. 18:50
 69/73 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszenek a neveid, csak tényleg nem itt kellett volna megkérdezned a közvéleményt, mert itt mindenkit lepontoznak, aki nem az ötezredik Hannát gyártja le. Elárulod, melyik mellett döntöttél? :) (akár privibe)
2017. szept. 25. 22:24
 70/73 anonim ***** válasza:
Adrenalin lehet - mert jól felhúztuk a kérdezőt.
2017. szept. 25. 22:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!