Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1. Annelin, Anriett, Arenta,...

1. Annelin, Anriett, Arenta, Arienn vagy Arlett? 2. Alia, Ania vagy Aria?

Figyelt kérdés

Második kislanyunkat varjuk, az első kislanyunk az Angyalka Aisah nevparost kapta.

A felsorolt nevek kozul szeretnenk neki választani egy név parost.

Amit egyesel (1.) Jeloltem az szerepelne az elso helyen az lenne az elso keresztnev igy a masodik az ertelemszeruen a 2. sorszamu.

Arra kerlek benneteket/kerem onoket, hogy segitsenek nekunk donteni, mert hamarosan el kell nevezni a kis mimozankat.

Koszonom

2017. júl. 20. 22:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
78%
Állítsátok meg a világot, ki akarok szállni! 😖
2017. júl. 20. 23:24
 12/73 anonim ***** válasza:
73%

[link]

Ezek a hivatalos anyakonyvezhetoek, ahogy en nezem, benne van nagy resze.

Lerdezo, ha ennyire rendkivuli nevet szeretnetek, erdemes nem itt rakerdezni, mert a tobbsegnek otlete sem lesz. Uljetek ossze a paroddal, jatsszatok a nevekkel, mondjatok ki oket hangosan, es mire szukseg lesz rajuk, mar tudni fogjatol, melyik lesz a legjobb.

2017. júl. 20. 23:27
 13/73 A kérdező kommentje:
Ezek a nevek mind az MTA hivatalos oldalarol valok!!!! :)
2017. júl. 20. 23:28
 14/73 anonim ***** válasza:
58%
Bocsánat az off-ért.11-es nehogy kardodba dőlj.Van itt lejjebb egy szoptatással kapcsolatos (kamu kérdés, röhejes részletekkel) történet nagyon muris, hátha jobb kedvre derít😉
 15/73 anonim ***** válasza:
32%

Annelin Alia

Nem értem, hogy mit kell itt papolni és megjegyzést fűzni a név választásukhoz..nem a tiétek a gyerek, ha nektek lesz/van úgy nevezitek ahogy akarjátok senkinek semmi köze nincs hozzá...miért lenne jobb az 1000. Hanna, Anna vagy Jázmin? Aztán ha lemennek a játszóra és szól neki, hogy 'gyere Hanna most haza megyünk' 10 kislány fut oda hozzá😀

16/73 anonim ***** válasza:
40%
Az Adelin nem tetszik Nektek?Az olyan bájos név 😉
2017. júl. 20. 23:32
 17/73 anonim ***** válasza:
83%

Mintha mindegyik egy mmorpg karakter nickneve lenne. :D :D De komolyan! :D

1. Arlett (Nekem ez tetszik ezek közül a legjobban)

2. Aria

Bár fura ez a sok A betű..később lesz majd pár gondja vele, amikor betűzni kell a nevet mindenhol vagy rosszabb esetben ki sem tudják helyesen mondani. :D

18/73 A kérdező kommentje:
Én se értem hogy miert baj ha nem "megszokott" nevet adok nekik....azert ezek megsem egy Dzsesszika meg Szantínó stilusu nevek. Egyebkent velemenyt direkt nem kerdeztem. Elfogadom masok velemenyet de nem erdekel. Igy aki azt akarja irni ne tegye! Foloslegesen pazarolja az idejet, gorgessen szepen tovabb a kerdeseknel:)
 19/73 A kérdező kommentje:
Az Adelin sajnos nem tetszik de koszi a tippet :D
2017. júl. 20. 23:36
 20/73 anonim ***** válasza:
75%
Meg meg sem szuletett a gyerek, de mar itt nagyzolsz vele. Te vagy a szoptatos kamukerdeses is ?
2017. júl. 20. 23:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!