1. Annelin, Anriett, Arenta, Arienn vagy Arlett? 2. Alia, Ania vagy Aria?
Második kislanyunkat varjuk, az első kislanyunk az Angyalka Aisah nevparost kapta.
A felsorolt nevek kozul szeretnenk neki választani egy név parost.
Amit egyesel (1.) Jeloltem az szerepelne az elso helyen az lenne az elso keresztnev igy a masodik az ertelemszeruen a 2. sorszamu.
Arra kerlek benneteket/kerem onoket, hogy segitsenek nekunk donteni, mert hamarosan el kell nevezni a kis mimozankat.
Koszonom
Ezek a hivatalos anyakonyvezhetoek, ahogy en nezem, benne van nagy resze.
Lerdezo, ha ennyire rendkivuli nevet szeretnetek, erdemes nem itt rakerdezni, mert a tobbsegnek otlete sem lesz. Uljetek ossze a paroddal, jatsszatok a nevekkel, mondjatok ki oket hangosan, es mire szukseg lesz rajuk, mar tudni fogjatol, melyik lesz a legjobb.
Annelin Alia
Nem értem, hogy mit kell itt papolni és megjegyzést fűzni a név választásukhoz..nem a tiétek a gyerek, ha nektek lesz/van úgy nevezitek ahogy akarjátok senkinek semmi köze nincs hozzá...miért lenne jobb az 1000. Hanna, Anna vagy Jázmin? Aztán ha lemennek a játszóra és szól neki, hogy 'gyere Hanna most haza megyünk' 10 kislány fut oda hozzá😀
Mintha mindegyik egy mmorpg karakter nickneve lenne. :D :D De komolyan! :D
1. Arlett (Nekem ez tetszik ezek közül a legjobban)
2. Aria
Bár fura ez a sok A betű..később lesz majd pár gondja vele, amikor betűzni kell a nevet mindenhol vagy rosszabb esetben ki sem tudják helyesen mondani. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!