1. Annelin, Anriett, Arenta, Arienn vagy Arlett? 2. Alia, Ania vagy Aria?
Második kislanyunkat varjuk, az első kislanyunk az Angyalka Aisah nevparost kapta.
A felsorolt nevek kozul szeretnenk neki választani egy név parost.
Amit egyesel (1.) Jeloltem az szerepelne az elso helyen az lenne az elso keresztnev igy a masodik az ertelemszeruen a 2. sorszamu.
Arra kerlek benneteket/kerem onoket, hogy segitsenek nekunk donteni, mert hamarosan el kell nevezni a kis mimozankat.
Koszonom
Legkevésbé egy Arienn-en akadnék fenn, Azt meg tudnám szokni. Viszont a 2.ként adható nevek annyira hasonlóak, mintha a gyereket Katalin Katának vagy Zsuzsanna Zsannának, esetleg Dorottya Dórának szeretnéd hívni.
Nem ilyen véleményt kértél, de egy ilyen különleges névhez jobban dukálna valami kicsit köznapibb, ami ráadásul elüt tőle (mint pl az Angyalka Aisah is két teljesen külön hangzású név).
Egyébként egyetértek egy korábbi hozzászólóval, hogy a Mimóza (ha már így hívtad te is) pl kifejezetten aranyos :)
Nekem egyik sem tetszik, de ahogy látom nem lehet lebeszélni titeket.
Ha választani kell akkor Arienn Alia.
Arienn Alia vagy Arlett Aria.
Az Aniát szerintem hanyagoljátok, kiejtve anyának hangzik.
Egyébként nekem csak magukban tetszenek.
Úgy adnám az Ariennt, az Arlettet, és az Ariát is. Ha lenne lehetőségem, adnám az Ajnát is, levezetve az Ajnácskőből. Nem kérvényezitek meg? Nem tetszik?
Annelin, Anriett, Arenta, Arienn vagy Arlett?
Az Anriett, Arienn és az Arlett olyan nevek, mintha lemaradt volna egy betű. (Henriett, Adrienn, Scarlett), szerintem félreérthető, állandóan magyarázni kell, betűzni, nem túl nyerő választás. Az Arentáról nekem az Apenta márka ugrik be, úgyhogy az Annelin lenne a voksom :)
Ali, Ania, Aria
Ania ugyanaz (Anita) Ali nekem nagyon Ali baba, úgyhogy ebből Aria lenne a választásom.
31!
Nem megy az olvasás? A valaszado Adelint írt, az nem szerepel a listán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!