Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kezdtétek bilire ültetni...

Mikor kezdtétek bilire ültetni a gyerekeiteket?

Figyelt kérdés

1 éves a lányom. Még csak pár hónapos volt, már mindenki bilit akart neki venni, volt akit nem is tudtam lebeszélni..

Az egyik (gyermektelen) barátnőm folyamatosan felhozza, hogy nagy már, illene bilire ültetnem, olyan okos, ezt is megtanulja.

Nos, én viszont ezt iszonyú korainak érzem. Itt olvasom az oldalon, hogy 3 évesen kell, hogy szoba tiszta legyen, mikor oviba megy.

Ezt hangoztatom is rendesen, hogy még korai stb.. De kb meg sem hallják.

Elbizonytalanodtam.. Nekik lenne igazuk? Ti mikor szoktattátok bilire a gyerekeket?

2017. júl. 20. 22:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A lányom 3. szülinapja előtti héten lett az kb 2 hét alatt. Előtte 1x-2x felhoztuk a témát, de nem hogy pl nem szólt ha pisilni/kakilni kellet, vagy éppen túl van rajta, de egyenesen letagadta, hogy éppen pisil mikor egyértelműsn hallottuk hogy azt csinálja...

Te tudod jól, elég addigra szobatisztának lennie mikorra kezdi az ovit!

2017. júl. 20. 22:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy 1 evesnek fogalma sincs, hogy mit varsz el tole, hogy a bilire ulteted. Tenyleg korai. Nekem a kozel 2 evesem nem is szereti a bilit, ra se akar ulni. Inkabb a wc szukitovel szimpatizal. Nagy ritkan van kedve raulni, de azt is meg csak brahibol!) 1x talan pisilt a wcbe. Nem is eroltetem meg most sem mert inkabb o is letagadja csak ne csereljunk pelust! 😂

Szoval ha 1 ev mulva veszed elo a bilit, akkor sincs semmi!:)

2017. júl. 20. 23:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Alap, hogy tudja, hogy éppen pisil vagy kakil, szólni is tudjon és vissza tudja addig tartani, amíg gyorsan bilire ülteted. Az nem szobatisztaság, ha pont sikerül, mikor a bilin üldögél.

Nagyon korai még, ne hagyd, hogy piszkáljanak!

A lányom 2,5 évesen lett szobatiszta (idén tavasszal) és ő kérte, hogy vegyük már le a pelust. Én nyárig várni akartam, de addigra az éjszakai is meg lett.

2017. júl. 21. 06:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam 3 eves kora elött lett szobatiszta nappalra, es 3,5 eves korara lett estere is szobatiszta. Kislanyom 1,5 eves elmulott amikor teljesen szobatiszta lett. A masik kislanyom 2 eves. Kb 2 honapja kezdte el a bilizest. Most mar csak estere hasznal pelenkat meg ha elmegyünk itthonrol. Mind3 gyerek magatol egyik naprol a masikra levette a pelenkat es maguktol ültek a bilire. Mire oviba megy addigra kell szobatisztanak lennie. 1 evesen meg kicsit korai.
2017. júl. 21. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!