Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kezdtetek ultetni a...

Mikor kezdtetek ultetni a gyerekeiteket?

Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 08:31
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
4 hónap után.De a fiam már 2 hónaposan mind emelte a fejét.
2010. szept. 14. 08:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Én nem ültettem, megvártam, hogy magától csinálja.
2010. szept. 14. 08:40
 3/10 anonim ***** válasza:
10%
Nem szabad ültetni,mert sérülhet a gerince. Várd meg,amíg magától felül.
2010. szept. 14. 08:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Kisfiam 7 honapos es nekem par napja kell ultetnem mert ha nem akkor keservesen sir. :( Ha kisagyba van megkapaszkodik a racsaba es felhuzza magat ulo helyzetbe vagy ha a jatszoszonyegen van akkor megkapaszkodik a lelogo figurakba es fel akarja huzni magat. Ha nem sikerul ektelen sirasba kezd es olyankor fel kell ultetnem es jatszik jokedvuen tovabb. Miota ezt felfedezte nem hajlando hanyat fekve vagy hason fekve semmit sem csinalni. Persze magatol meg nem tudja magat ulo helyzetbe huzni csak ha valamit megragad. Ha negykezlab van akkor kiteszi oldalra a feneket es leul majd eldol aztan jon a keserves siras. Igy nekem ultetnem kell mert egy nyugodt percunk sem lenne. :(
2010. szept. 14. 08:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Soha, akkor öltek, amikor ők maguk egyedül fel tudtak ülni.
2010. szept. 14. 08:57
 6/10 anonim ***** válasza:
öltek helyett ültek :-)
2010. szept. 14. 08:57
 7/10 Vilcsianyuja ***** válasza:
max. az ölemben ültettem a gyerkőcömet, vagy döntött ülésben, de lehetőleg ritkán. 7 hónapos korában ült le magától. azon a napon, mikor először felállt a rács mellett, egyszer csak lehuppant és úgy maradt :o) nem egészséges addig ültetni, amíg maga nem képes ülő helyzetbe hozni magát, akkor már biztosan elég erősek a hátizmai, hogy tartsák a gerincét. Én is alig vártam már, hogy üljön, mert a mózest kinőtte a lelkem, a sportkocsiba meg még nem mertem berakni...
2010. szept. 14. 09:16
 8/10 anonim ***** válasza:
6 hónapos és még csak az ölemben ült, megvárom míg magától fel ül.
2010. szept. 14. 11:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyik fiamat sem ültettem sosem, még az ölemben sem.

Megvártam, hogy maguk fel tudjanak és meg tudjanak ülni.

2010. szept. 14. 14:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nem én kezdtem ültetni,hanem a fiam felhúzta magát kapaszkodva a babakocsiba,ezért nem tudom miért kellett lepontozni.Nálunk ez volt.

A lányom meg csak 7 hónaposan.

2010. szept. 14. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!