11 hetes kislányomat vihetem kenguruban?
Figyelt kérdés
Már szépen tartja a fejét.2008. okt. 18. 08:15
1/7 anonim válasza:
Szia! Az én minim 8 hetes és kipróbáltuk a büfi erejéig. Ő is szépen tartja magát. Nekünk megy ki segítséggel arccal kifelé is (tudom, az csak idősebb kortól biztonságos!!). De szeret nzelődni! Próbáljátok ki nyugodtan! Nekünk Chicco Go van.
Üdv
8 hetes csaj anyukája
2/7 anonim válasza:
Ebben a korban még nem ajánlott a gerince miatt, mert az még gyenge. De te tudod.
3/7 anonim válasza:
A KENGURUT CSAK AKKOR HASZNÁLD HA MÁR SZÉPEN ÜL EGYEDÜL A BABÁD.ADDIG NE MERT A GERINCÉNEK NEM TESZ JÓT
4/7 anonim válasza:
Három hónapos kortól lehet, akkorra erősödik meg annyira a gerince, hogy kenguruban is viheted. Nekünk is azt írták a kengurura, hogy újszülött kortól használható, a védőnő és az orvos mégis a 3 hónapot javasolták.
5/7 anonim válasza:
Egy fajta van tudtommal ami tényleg használható újszülött kortól, a Cybex, mivel ebben feküdni tud a baba, így nem árt a gerincének. Bár őszintén szólva a mai napig nem értem, hogy a hordozókendőt annyi nép használja újszülött kortól, abban aztán nem egyenes a baba gerince, mégsem ferdülnek el...és egész nap abban cipelik a babát...
6/7 anonim válasza:
Lehet kapni újszülött kortól használhatót. Nekünk olyan van. 8 hetes kora óta használjuk, és nagyon szereti. Brendonban vettük 12.000-ért, drága volt, de megérte, sokszor babakocsi helyett használjuk,mert azzal nem tudunk buszra szállni. BébéConfort a márkája, nagyon csinos is:)
4 hónapos kisfiú anyukája
7/7 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan használd, mi ilyenkor már használtuk. Nem lett baja a gerincének. 11 hetes, még egy hét és 3 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!