Van olyan, hogy egy fiú baba jó alvó, nyugodt természetű? Vagy többnyire szófogadatlanok? Lányok nyugodtabbak?
Az én Kisfiam is nyugodt.ha a
pihenőszékben van és nincs játék nála akkor is elnezelodik és sikítozik stb.
5 hónapos és jó kisfiú!
Ismerek egy ugyanennyi idős kislányt aki hisztis és állandóan nyüzsgésben van!
Nekem szerencsere mindket nembol kijutott. :-)
A lanykam meg csak 1,5 eves igy eddig a korig tudok osszehasonlitast kesziteni.
Azt kell h mondjam, a lanyom kezelhetobb eddig, mint a fiam volt anno.
Lanyom jo alvo, szeret is aludni.
Fiam szornyu alvo volt, csak kezben tudott aludni mikor pici volt. Meg most sem mondanam h szeret aludni (4 eves).
Az evessel egyikuknek sem volt gondja.
Fiam rengeteget sirt, hasfajas, allergia gyanus volt, a betegsegeket nagyom konnyen elkapta es nagyon nehezen jott ki beloluk.
A fogzasrol ne is beszeljunk, remamom volt. Keson indult el neki, 1 evesen 2 foga volt, nagyom szemvedett.
A lanyomnal hasfajas nem volt, a fogzas meg sem kottyant neki (4 hosan bujt ki az elso, aztam 2-4 esevel a tobbi. Mar tobb honapja kintvan neki mind).
A betegsegek hala Istennek elkerulik, vagy hamar legyuri oket, nem viseli meg ugy mint a fiamat.
Viszont mar latom h kezd hisztis lenni a lanyom, ugyhogy ami ez utan jon,lehet h megforditja majd a sztereotipiat, mi szerint a lanyok kezelhetobbek. :-)
Majd meglatjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!