Pilóta piskótatallért adtak a 11 hós babámnak! Lehet baja töle?
Figyelt kérdés
Nagyon mérges vagyok,apa levitte a babát és egy haverja zselés piskótatallért adott neki! Se csokit,se piskótát,semmi ilyesmit nem adtam még neki,ebben még tojás is van,meg tejszármazékot,diót,mogyorót is tartalmazhat! 1 egészet megetettek vele! Mi baja lehet?2010. máj. 21. 17:56
1/7 anonim válasza:
Holnap majd kérni fogja,hogy adj még neki. Nem lesz tőle semmi baja,ez csak egy ostoba ijesztgetés.
2/7 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz tőle, csak azért nem szokták szereti mert bazi nagy szénhidrát löket kb nulla tápanyagtartalommal, tehát fölösleges vele etetni a gyereket. De baja nem lesz tőle.
4/7 anonim válasza:
tényleg nem lesz tőle baja,bár kis apró pöttyök lehetnek rajta a kakaó töltelék miatt,azt figyeld,de legalább tudni fogod hogy erre allergiás.de nem hiszem hogy bármi baja is lene.
5/7 anonim válasza:
A vilagon semmi baja nem lesz, kapott egy kis "energiabombat" ezen ne veszekedj a paroddal szerintem.
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor csak azt nem értem,hogy miért nem lehet ilyeneket adni 1 év alatt és miért kell mindent kóstoltatni,ha semmi baja nem lesz?! De mindegy,nem lett baja töle.
2010. máj. 25. 17:59
7/7 A kérdező kommentje:
Elégedetlen?! Én pl képzeld,nagyon örülnék már annak is,ha minden nap meg tudnék fürödni és mondjuk heti 2x a hajamat kimosni! Hú,ez biztos nagyon nagy luxus! Túl igényes vagyok,nem?! Nem feltétlen nehezebb az élet 3 gyerekkel,mint egyel! A nagyok tudnak segiteni,vagy játszani a kicsivel,már az is nagy segitség! És 1 gyerekre is kell fözni,annyi idöt vesz igénybe,mintha több személyre föznél! Örülj neki,hogy neked mindenre jut idöd,legyél magadra büszke!
2010. máj. 26. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!