2hónapos a kisfiam, és egyre többet betalál az újjával a szájába. Eddig cumiztunk, de azt kikőpi. Lehet ez már tudatos ujjszopás?
Figyelt kérdés
2008. okt. 17. 21:43
2/9 A kérdező kommentje:
Nem gond,de jobb szerettem volna a cumit! Arról könnyebb leszoktatni.
2008. okt. 17. 21:53
3/9 anonim válasza:
Szia!
Én is kicsit sajnáltam mikor a kisfiam az ujját kezdte szopni a cumi helyett(cumit egy percig sem).De aztán belenyugodtam.Kb 2 évesen egyszercsak abbahagyta,csak úgy magától,azóta sem szokott rá újra.(hamarosan 3)
Persze van akinél nehezebben megy,de ne aggódj,majd leszokik róla.Ne akard erőszakkal leszoktatni.
4/9 A kérdező kommentje:
Azért parázok,mert szégyen-nem szégyen én 10évesen szoktam le róla.
2008. okt. 17. 22:22
5/9 anonim válasza:
a cumikiköpés nálunk a böfi előjele, ha ingere van, köpi a cumit. De böfi után újra elfogadja. Szerintem sem baj az ujjszopás, valamit fog találni ami a biztonságot adja, pelus, párnacsücsök, ujjszopás... és amig a fogai jönnek úgyis a szájában lesz a keze cumi ide-vagy oda. és végülis te is leszoktál róla! :)
jó babázást!
6/9 anonim válasza:
Nem kell aggódni, mert ő nem te vagy, és ez nem örökölhető "tulajdonság". egyébként ami még meg sem történt azon NE aggodalmaskodj, mert először is nincs értelme, másodszor meg bevonzod az életedbe ha nagyon ráparázol.
7/9 anonim válasza:
Szia!nekünk ugyan ez a helyzet én is a cumit szerettem volna,mert az nem befolyásolja annyira a fogív kialakulását(szakmabeli vok)de nem így van,minden cumi sugárba repül ki..kicsit néha a mam mini ulti active cumiját elfogadja,de sztem ezt is azért mert rücskös a felülete...de azt hittem jobban rákap majd...azt mondják nem kell aggódni,mert ahogy rákap a magától játszásra nem veszi a szájába a kezét,meglátjuk majd...
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2008. okt. 18. 09:29
9/9 anonim válasza:
Az ujj azért is "jobb", mert napközben játékidőben a cumi a szájban van, de a kéz nem!! Éjjel meg ugyis ezis azis.Tehát az ujj sokkal kevesebbszer van szájban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!