Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2hónapos a kisfiam, és egyre...

2hónapos a kisfiam, és egyre többet betalál az újjával a szájába. Eddig cumiztunk, de azt kikőpi. Lehet ez már tudatos ujjszopás?

Figyelt kérdés
2008. okt. 17. 21:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehetigen, de ez gond? :-DD
2008. okt. 17. 21:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem gond,de jobb szerettem volna a cumit! Arról könnyebb leszoktatni.
2008. okt. 17. 21:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is kicsit sajnáltam mikor a kisfiam az ujját kezdte szopni a cumi helyett(cumit egy percig sem).De aztán belenyugodtam.Kb 2 évesen egyszercsak abbahagyta,csak úgy magától,azóta sem szokott rá újra.(hamarosan 3)

Persze van akinél nehezebben megy,de ne aggódj,majd leszokik róla.Ne akard erőszakkal leszoktatni.

2008. okt. 17. 22:12
 4/9 A kérdező kommentje:
Azért parázok,mert szégyen-nem szégyen én 10évesen szoktam le róla.
2008. okt. 17. 22:22
 5/9 anonim ***** válasza:

a cumikiköpés nálunk a böfi előjele, ha ingere van, köpi a cumit. De böfi után újra elfogadja. Szerintem sem baj az ujjszopás, valamit fog találni ami a biztonságot adja, pelus, párnacsücsök, ujjszopás... és amig a fogai jönnek úgyis a szájában lesz a keze cumi ide-vagy oda. és végülis te is leszoktál róla! :)

jó babázást!

2008. okt. 17. 22:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódni, mert ő nem te vagy, és ez nem örökölhető "tulajdonság". egyébként ami még meg sem történt azon NE aggodalmaskodj, mert először is nincs értelme, másodszor meg bevonzod az életedbe ha nagyon ráparázol.
2008. okt. 17. 23:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia!nekünk ugyan ez a helyzet én is a cumit szerettem volna,mert az nem befolyásolja annyira a fogív kialakulását(szakmabeli vok)de nem így van,minden cumi sugárba repül ki..kicsit néha a mam mini ulti active cumiját elfogadja,de sztem ezt is azért mert rücskös a felülete...de azt hittem jobban rákap majd...azt mondják nem kell aggódni,mert ahogy rákap a magától játszásra nem veszi a szájába a kezét,meglátjuk majd...
2008. okt. 18. 09:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2008. okt. 18. 09:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Az ujj azért is "jobb", mert napközben játékidőben a cumi a szájban van, de a kéz nem!! Éjjel meg ugyis ezis azis.Tehát az ujj sokkal kevesebbszer van szájban
2008. okt. 18. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!