Judavi kérdése:
Cumi vagy ujjszopás? Hagyjam vagy ne hagyjam?
Figyelt kérdés
8 hetes fiam születésekor határozottan cumi ellenes voltam. Aztán csak beszerzünk egyet és segített is elalvásnál, megnyugvásnál. 1 hete azonban megtalálta a hüvelykujját, azóta inkább azt részesíti előnyben. Sokan mondták, hogy jobb a cumi, mint az ujjszopás, mert az ujja mindig kéznél lesz ezért nehezebb róla leszoktatni. Melyik a kisebbik rossz?2011. júl. 2. 19:10
1/12 anonim válasza:
Szerintem cumi..Nekem van ismerösöm aki 17éves koráig képtelen volt leszokni az ujjszopásáról..:D Jó ez egy egyedi eset...de én ebből indulok ki:D
2/12 anonim válasza:
Nálunk is ez van és Én a cumit választottam.
Van egy unokatesóm/36éves/,ha megfeledkezik magáról szopja az úja végét.A cumit pár év múlva elhagyja.
3/12 anonim válasza:
bartnőm a lányát cumira akarta inkább szoktatni, de a lánya kizárólag csak au ujját szopja. a cumit hiába próbálta, minden félét, fajtát, de egyik sem kellett neki.
az én lányom meg fél éves koráig az ujjátt szopta, azóta meg magától átszokott cumira....
sztem nem lehet befolyásolni...
4/12 anonim válasza:
Ha szopik akkor nem ajánlom a cumit,inkább az újjszopás.
5/12 anonim válasza:
véleményem szerint a cumi a kisebb rossz, de nem hiszem, hogy sok mindent lehet tenni ha ő az ujjacskáját választja.
6/12 anonim válasza:
hagyd rá!
Már bocsi, de aki 15-20 éves kora után is szopja az ujját, annál valami lelki gond van....
Nálunk a családban(5en vagyunk tesók)én cumis voltam, 3an ujjszopósak, egy meg nem szopizott semmit:)Mindannyian normálisan leszoktunk a cumiról/ujjakról:)
8/12 anonim válasza:
cumi,arról könnyebben leszokik,húgom 13 éves koráig szopta az ujját,nekem cumim volt 1,5 évesen elvitte a nyuszi és nem szoptam sohasem az ujjam
9/12 anonim válasza:
Nálunk az ujját választotta, cumit a férjem kérésére próbáltunk, de nem kellett neki. Most 10,5 hónapos, csak elalvás előtt szopizza az ujját. Reméljük rendben leszokik majd róla.
10/12 anonim válasza:
Ez egy olyan dolog, hogy az én lányom folyton rágcsálja az ujját. De hiába adnék neki cumit, nem fogadja el. Szóval hiába lenne a cumi a kisebbik rossz, nálunk nincs rá esély, így marad a rágcsálás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!