Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fel kell forralnom a szentkirá...

Fel kell forralnom a szentkirályi mentes vizet?

Figyelt kérdés
Sima szénsavmentes ásványvizet vettem, nem babavizet. Fel kell forralnom mielőtt odaadom a fél éves fiamnak? A szentkirályin mintha egyszer láttam volna kisbabát feltüntetve, gondoltam jó neki. Várom válaszaitokat. Köszi
2010. máj. 21. 15:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
igazából napi max 1 dl-t fog inni szerintem, mivel anyatejes, de elkezdtük a hozzátáplálást, és ha főzi közben szomjas, akkor inkább vizet adnék neki, minthogy mindig egy szál csöcsben etessem, hogy mikor kell neki inni. Ilyen mennyiségtől szerintem nem gond az ásványi anyag tartalom se, abban biztos vagyok, hogy jobb, mint a zavaros csapvizünk. Köszi mindenkinek a segítséget.
2010. máj. 21. 16:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Most olvastam a kommentedet!Megmosolyogtattál!:)

"Egy szál csöcsben!" :)

Különben ,Én sem forralom!

2010. máj. 21. 16:59
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is ezt adom neki.

Eddig rajta volt a babás jel és rá volt írva hogy nem kell forralni, most olyan arany-érme van rajta, a baba eltűnt, de a zsugorfólián rajta van.

4 hós lányka anyuja

2010. máj. 21. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!