Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fel kell forralnom a szentkirá...

Fel kell forralnom a szentkirályi mentes vizet?

Figyelt kérdés
Sima szénsavmentes ásványvizet vettem, nem babavizet. Fel kell forralnom mielőtt odaadom a fél éves fiamnak? A szentkirályin mintha egyszer láttam volna kisbabát feltüntetve, gondoltam jó neki. Várom válaszaitokat. Köszi
2010. máj. 21. 15:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
szia!ha nincs ráírva,akkor fel kell!
2010. máj. 21. 15:41
 2/13 anonim ***** válasza:
én nem forraltam soha ezt a fajtát. semmi baja nem lesz tőle...
2010. máj. 21. 15:43
 3/13 anonim ***** válasza:
Én sem forralom. Felbontás után 24 óráig nem kell.
2010. máj. 21. 15:47
 4/13 A kérdező kommentje:

[link]

szerintetek?

az üvegen nincs semmi, hogy felbontás után meddig jó, hogy hűtőben tároljam-e, forraljam-e, semmi.

A csapvízünk zavaros lesz, ha felforralom ezért gondoltam a mentes vízre.

2010. máj. 21. 15:47
 5/13 anonim ***** válasza:
Elvileg felbontás után 24 órán belül hűtőben kell tárolni, és szabad adni forralás nélkül is a babáknak. Én nem szoktam forralni 24 óra után sem, hiszen hűtőben tárolom, kb. 48 órán belül elfogy, annyi idő alatt pedig sem több, sem kevesebb nem lesz benne az ásványianyag-tartalom, megposhadni meg pláne nem tud. Az informed honlapon megkérdeztem erről egy csecsemő szakorvost, aki azt válaszolta, nyugodtan lehet használni ezt is a babavizek helyett.
2010. máj. 21. 15:56
 6/13 anonim ***** válasza:
Amikor vettem Szentkirályit, rá volt írva h forralás nélkül adható. Azonban attól függ, mekkora a babád. Én mindent forraltam 6 hónapos koráig.
2010. máj. 21. 15:57
 7/13 anonim ***** válasza:

[link]

2. vagyok. mi ezt vettük mindig és ezt nem forraltam!

2010. máj. 21. 15:57
 8/13 anonim ***** válasza:
Én azt nem adnám a gyereknek mert magas az ásványi anyag tartalma és megterheli a veséjüket...nem hiába mondják azt,hogy a felnőtt se igyon túl sokat belőle
2010. máj. 21. 15:59
 9/13 anonim ***** válasza:
Amelyiket nem kell forralni,arra rá van írva-igy olyan mintha bármilyen ásványvizet adnál,lényegtelen "márka".a babás megvan jelölve.
2010. máj. 21. 16:04
 10/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszaitokat.
2010. máj. 21. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!