Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lentre vagy az emeletre...

Lentre vagy az emeletre szülessen a baba?

Figyelt kérdés

Egy kétszintes családi házban élünk. Az alsó szinten van egy nagy nappali, egy étkező, konyha és háló. Odafent pedig 2 üres szoba és egy előtér. Fürdő mindkét helyen van, de csak fönt van elég hely a baba kezdeti fürdetéséhez. Most az első gyereket várjuk, de pár éven belül szeretnénk majd még egyet.

Azon tanakodunk, hogy az első babával mi is felköltözzünk a felső szintre? (A baba a végleges szobájába, mi pedig csak ideiglenesen a másikba.) Vagy inkább maradjunk mind odalent egészen addig, amíg fel nem tud menni a gyerek egyedül? Esetleg kezdjük lent, és 1-2 év múlva menjünk fel mind? Mi lesz a második gyerekkel?

Gerincsérvem van, ezért sokat nem emelhetek, nem lépcsőzhetek folyamatosan le-föl a gyerekkel. Kiságy mindkét szintre lesz, ez nem gond.

2017. júl. 13. 13:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Később mindenképp odafent lesznek a gyerekszobák. Ezért a gyerek szempontjából jobbnak látom, ha már oda születik. Viszont a gerincem miatt nekem talán könnyebb lenne odalent.
2017. júl. 13. 14:52
 12/15 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem nem vagy elég egyértelmű. Azt írod, hogy mindenképp külön szobában lesz a kezdetektől és egyértelműen egy szinten szeretnél vele lenni. Akkor ez csak fönt lehetséges, nem?

Vagy ti a nappalit alakítjátok át hálóvá?

2017. júl. 13. 16:45
 13/15 anonim ***** válasza:
56%
Én fentre költöztetném. Így napközben nem zavarja majd amíg te ügyködsz az alsó szinten.
2017. júl. 13. 17:03
 14/15 A kérdező kommentje:
Odalent a kiságy a nappaliba kerülne. De az is megoldható, hogy a lenti szobákat teljesen átrendezzük. Így ott is lehetne két hálószoba.
2017. júl. 14. 08:47
 15/15 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem ebben az esetben letre. Fogsz még lépcsőzni eleget..
2017. júl. 14. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!