Félig török, félig magyar kisfiúnak melyik nevet javasoljátok az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
Onur,Devran,Tefik,Demir?2017. júl. 12. 17:41
21/25 anonim válasza:
Török vezetéknévhez magyar keresztnév?
De egy magyar vezetéknévhez külföldi keresztnév az már flancos. Hogy is van ez?
22/25 A kérdező kommentje:
Bírom az ilyen embereket,mint amilyen az utolsó előtti is,hogy nem is ismerik az embert,de leszólják azért,mert török.Egyáltalán semmi nem igaz belőle amit írsz rá.Mert ha török,gondolod,hogy arab(egyébként pedig muszlim),kendőbe kényszerít,ez sem igaz,egyáltalán nem vallásosak,anyósom sem hord kendőt.Hidzsábot meg pláne nem.És az sem igaz,hogy nem tud magyarul,nagyon is jól beszél magyarul,csak néha még nem úgy formázza a szavakat,ahogy kellene.De én sem tudok tökéletesen törökül,néha én is hibázok benne. Egyébként is nagyon érzékeny ember lelkileg és az én ötletem volt,hogy legyen török neve.Persze ő 5x megkérdezte,hogy biztos,hogy ezt akarom?Nem akarok inkább 100% magyar nevet?Mert ebbe is csak úgy volt hajlandó beleegyezni,hogy lesz egy magyar neve is.Amikor elmondtam neki a török nevet,sírva fakadt örömében,annyira meghatódott.De a magyar neve megvan már,Péter lesz a magyar neve.A török pedig valószínű Onur:)
2017. aug. 3. 21:39
24/25 anonim válasza:
Teljesen igaza van a Kérdezőnek!Attól,hogy török lehet ezerszer jobb mint egy magyar...Ismerősöm MAGYAR(!) férje ütötte-verte őket.Szóval tényleg nem lehet általánosítani.De én nagyon örülök neki,hogy te leragadtál valahol 300 éve kedves 20-as...Kérdésedre az Onur nekem is nagyon tetszik.Jó babázást Nektek!Mikor fog megszületni?
25/25 A kérdező kommentje:
Köszi az érdeklődést!Október 8.-ára vagyok kiírva de majd meglátjuk mikor születik a drága.
2017. aug. 4. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!