Rácsos vagy hálós járóka vagy utazóágy? Napközben miben játszik babátok? Milyet vegyünk? Van aki ebben altatja napközben? Akkor szivacsot is kell belevenni ugye? 3,5 hós
Figyelt kérdés
Napközben olyan zajos a hálószobánk, ott van az ő ágya is, volt már hogy felébredt. Sajnos az utcáról is időnként nagy, hirtelen zaj hallatszik fel, a szomszédok is sajnos itthon vannak egész nap felettünk és alattunk is, állandóan leejtenek valamit, kopognak, dübörögnek, sokszor én is összerezzenek és én is felébredek rájuk. A másik szobában vagyunk napközben, ez csendesebb, ide gondoltam tenni a járókát is.2010. máj. 21. 13:11
11/11 anonim válasza:
Volt hálós járókánk, de nem volt mibe kapaszkodnia és kicsi volt benne a hely, úgyhogy visszaadtuk a barátnőméknek.
A fa járóka szerintem jó megoldás, de ezt már nem vettem, mivel a kiságyban sem maradt meg sosem egy percig sem a lányom.
Szivacs nem kell bele, hanem inkább valami méretre szabott szőnyeg, hogy ne fázzon, ne csússzon, tudjon felállni.
Egyébként nekem a földön játszott nappal a gyerek, amikor már forgott, előtte a franciaágyon.
Aludni is a nagyágyon vagy a kanapén szokott, a kiságyban 5 perc után ordít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!