A magyar nok miert adnak zoknit 35 fokos kanikulaban a babara?
Nekem -10 ben a kesztyut is levette es nem azert mert nem fazott volna a keze hanem pusztAn csak zavarta. Szoval nem azert venne le a zoknit sem mert melege van a labanak...
Abszolut jogos a kerdes feltevese en sem ertem a raciot! Biztos zokni fetisuk van ezeknek az anyukaknak 😂
Törökték a válaszomat, úgyhogy leírom mégegyszer.
Azért adok zoknit a gyerek lábára, mert jég hideg 35 fokban is és nem hinném, hogy az kellemes. Az én lábam nem fázik a csempén sem, ezért én nem hordok nyáron zoknit.
Egyébként csak 3 hónapos, de ha októberben vagy decemberben valami csoda történne és 35 fok lenne ès hideg lenne a lába, akkor is kapna zoknit.
Ki a bús túró vagy, hogy beledumálsz mások életébe? Élj boldogan ott, ahová kitántorogtál és foglalkozz magaddal!
Bölcsiben dolgozom,és nem csak zoknit adnak ám.Ma 35 fok volt itt,a gyerekek hosszú leggingben,volt aki melegítőnadrágban,reggel pulóverben jött.Mindnek volt zokni a lábán kivétel nélkül,az egyik kislánynak a póló alatt atléta.Túl féltik őket...ja és ők 1,5-3 évesek...
Egyébként én rossz vérkeringéssel valóban elbírom 35 fokban is a zoknit bent a házban,mert ha nem mozgok akkor bizony fázik,és jégcsap.Egyébként maga a stílus kicsit valóban bicskanyitogató.Mindegy hol élsz,ugyanúgy magyar vagy!!
Mert rajtam is van zokni. Még éjjel. is.
Ismered azt a "viccet", hogy az apuka odaszól a gyereknek, miután anyukával beszéltek egy sort, hogy "lányom, vegyél fel pulóvert, mert anyád fázik!".? Hát, kb. így.
Egyébként nem a zokni a durva, hanem amit ma láttam. 1,5 év körüli gyerek kötött harisnyanadrágban, hosszú ujjú finomkötött ruhában a rövidnadrágos apja karjában. Így várták a busz du. 3-kor 30 fokban.
31es vagyok. Nem 6 hónapot írtál, hanem 6-10hónaposat. Több mint egy tucatról írtál, pontosan egyiknek sem tudod a korát. Miért nem lépkedhetne már akkor a baba.
Látom, neked abból áll az életed, hogy másokat megszólsz.
Nem mindegy neked miért adtak rá zoknit?? Foglalkozzál inkább a saját gyerekeddel!
Képzeld el,hogy 6 hónapos babák is hordanak szandált.
Amúgy sem értem mi közöd ahhoz,hogy mások adnak e zoknit a babára vagy nem.
Jó neked,hogy ez a legnagyobb gond az életedben.
Szerintem foglalkozz magaddal vagy ha ennyire unatkozol szülj magadnak egy gyereket ,aztán nem lesz ennyi időd másokkal foglalkozni 😉😉😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!