A magyar nok miert adnak zoknit 35 fokos kanikulaban a babara?
Hogy legyen mibe belekötnöd!
Egyébként képzeld, még leggings-t is adok 35 fokban, nem csak zoknit!
Mert jobb fizikailag is védeni a naptól, mint tocsogósra kenni naptejjel.
"A magyar nok"
De utalom az ilyet, kulfoldi nok kozul is valaki ad es kepzeld, Magyarorszagon sem mindenki. Tobb tucat zokni nelkuli babat lattam az elmult hetekben.
Szoval ne legyel ostoba! A zokni adasa nem nemzet kerdese. Vagy te is valami "kimentem Londonba pultosnak es azota mindent szarnak latok ami magyar" tipusu kitelepult vagy?!
Nem pultosnak mentem ki, es nem Londonba.
Csak nem ertem, hogy az altalanos iskolat sem vegeztek el ezek a nok?
Miszerint a babak a talpukon adjak le a hot ?
Elso, mi koze a naptejnek a zoknihoz ?? 🙄
"Csak nem ertem, hogy az altalanos iskolat sem vegeztek el ezek a nok?
Miszerint a babak a talpukon adjak le a hot ? "
A babák - meg a felnöttek is - NEMCSAK a talpukon adják le a höt, hanem az egész börfelületükön, és a talp nem sok különbséget jelent!
Meg esszeru valaszt nem olvastam.
Az irjon, aki ezt csinalja, hogy mi viszi ra? Mit hisz ? Hogy megfazik 35 fokban ? Es az ilyen no miert nem vesz fel maga is zoknit ?
Hőleadás (csak) a talpon? Inkább neked hiányzik az általános.
A naptejen meg mit nem értesz?
Mondjuk azért,mert mindenki csak megszólja őket,mint te,de segíteni nem akarnak,mert akkor nem lenni kut megszólni. Kapunk valamilyen felvilágosítást,mielőtt szülők leszünk? Nem. Azon kívül,hogy össze-vissza vizsgálgatnak,meg minden amit teszünk,az rossz,semmit. Azt meg honnan veszed,hogy a babák a talpukon adják le a hőt? És máshol miért nem? Légyszi,világosíts fel,mert én úgy látom,hogy a babám mindenhol izzad,pont úgy,mint én,és én balga azt hittem,izzadás=hőleadás.
Nagyszülők közt tartja magát a meggyőződés,miszerint a babák a lábukról fáznak meg legkönnyebben. Anyuka meg tanácsot max.az anyjától meg anyósától kap. Lehet,ezért adnak zoknit sokan a gyerekre.
Nálunk nincs 35 fok. :D Hol éltek? De most komolyan Mo. melyik részén van ilyen meleg?
De amúgy sokan azért, mert a szandàl önmagàban feltöri a làbát valamelyik babànak, független a minõségtõl!
Én is adok, pont ezért, bár nem 35 fokban, hanem 30fokig kb. Meg is leszek lőve ilyen melegben....
De amúgy én is veszek fel zoknit cipôhőz. De nem öltöztetem túl a gyereket sem. Általában ên jegyzem meg magamban, hogy szegény gyerekek, lehet h jól megsülnek a bundazsákban májusban....stb. Engem meg cseszegetnek, hogy nem fàzik meg?! :/
Bár most nézem, nekem már nagyobb a gyerek, egy éves múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!