Hogy lehet ennyire elborultan gyereket akarni?
https://www.youtube.com/watch?v=uhJg90q1TqU
Nem értem, az ilyen embereknek egyáltalán nincs élete, és semmi más nem számít, csak a gyerekszülés? Én mondjuk eleve nem értem, hiszen nem akarok gyereket, de tényleg elképzelni sem tudom ezt. A társa kicsit sem számít? És mindenkinek vele együtt kellene rinyálni minden hónapban, hogy jahajj megint nem vagyok terhes?

Kérdező, ez mese! Hétfejű sárkányok sincsenek meg manók se!
Mellesleg mégis hogy képzeled: nézzünk meg egy 40 perces filmet csak azért, hogy válaszoljunk a kérdésedre?!!

Kérdező,egy jó tanács.
Ilyen színvonalú műsorokat soha ne nézz.
Egyébként meg pszichológia.
Van akinek ez az életcélja.
Van,akink ez jelenti a nőiességét,és ha nem sikerül teherbe esnie,akkor úgy érzi,hogy kudarcot vallott.
Van,aki a párkapcsolatát félti.
Ez mind pszichológia.
HA érdekel,akkor olvass pszichológiai könyveket,csak egy dologra figyelj,te kívülről lehet,hogy nagyon jól tudod,hogy ez így nem jó,viszont aki ezt megéli,az nem kívülről látja az eseményeket.

Én elkezdtem nézni, de nagyon idegesít, hogy több ponton életszerűtlen, így még 10 percet sem tudtam megnézni, de végig fogom nézni.
Nekünk több év küzdés után lombikkal lett babánk. Mindent megtettünk érte, volt amikor kiboroltunk, volt amikor magunka zuhantunk, de mindig együtt. Ráadásul nem csak erről szólt az életünk, bár mindig jelen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!