Nők, Férfiak! Hány évesen éreztétek először azt, hogy szeretnétek gyereket?
24 vagyok és még mindig úgy gondolom, hogy egyáltalán nem szeretnék gyereket. Néha ábrándoztam, hogy "ha egyszer gyerekem lesz, így meg úgy lesz", de minél többször látom az ismerősök, rokonok gyerekeit, annál jobban elmegy a kedvem tőlük. Mikor játéknak nézik a drága emléktárgyakat és eltörik, mikor 16 órája futkoznak visítva és ordítva, egymást ütlegelve, hisztizve, és az agyvérzés kerülget, vagy amikor belefújják az orrukat a nyilvános medencébe... hát kösz, nem. Lármásak, büdösek, hisztiznek, elveszik az ember életének minden percét, mert ha nem vagy mellettük 5 másodpercig, már meg is csinálják a hülyeséget.
Nyugi, nem kell nekem esni, aki ezeket félre tudja tenni az anyaság/apaság öröméért, és szeretne gyereket, hajrá, de nekem ez a véleményem és nem hinném, hogy valaha változna.
Már a kamaszkor elején, aztán 16-17 éves korom körül volt nagyon erős az érzés :) Most 20 éves vagyok, komoly kapcsolatban és újra előjött, de még 3-4 évig tuti nem lesz.
20/L
28 évesen
31/n
Mondjuk azt ,h akarok majd gyereket azt mindig is tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!