Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy 6 hónapos babának már...

Egy 6 hónapos babának már elég egy nap 2szer tápszert adni?

Figyelt kérdés
Kisfiam reggel eszik 210ml tápszert,tízóraira gyümit(kb.140g),délben megint tápszer,uzsira főzelék (még husi nélkül),estére pedig ismét tápszer.Jó ez így,vagy már ebédre is adjak neki főzeléket,vagy tejpépet?
2008. okt. 17. 18:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát figyeld a súlygyarapodását.Az én kisfiam 8 kg 6 hós és Ő már csak reggel meg este eszik tápszert.délben főzelék(húsosat is) délután gyümölcs rizzsel vagy magába és este tejpép .Mondjuk már nem eszi meg cumiból a tápszert ezért a védőnő tanácsára a tejpépbe keverem bele.Ha változatosan eszik és jól gyarapodik mellette,na meg nem éhes akkor sztem elég a napi 2.
2008. okt. 17. 19:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ebédre inkább husis főzeléket adj neki, és uzsira lehet tejpép. Mi legalábbis így csináltuk ennyi idősen.

Sok sikert.

2 gyerkőc anyukája

2008. okt. 17. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!