A babák fürdőjátékából hogyan lehet kitisztítani a belül lerakódó fekete "uszonyt"?
Szia!
Én úgy tisztítottam ezeket a játékokat,hogy domestost nyomtam bele ,hagytam töményen hatni,aztán forró vizet amit a kezed még elbír próbáltam felszippantani a játékkal,és sokat öblítettem.Mindig kijött így belőle.
Megtalaltam a csodamodszert!!! Amugy ha mar benne van ugyanazt csinalom, mint az elsö valaszado, mas mod nincs szerintem ra.
A modszer: nem szabad hagyni hogy kialakuljon. Megoldas, amikor lefektettem, utana megyek es az összesböl kinyomkodom a vizet meg kirazom addig amig alig csepeg valami, utana rateszem a radiatorraes otttök jol megszarad, amiota ezt csinalom nincs benne szmötyi. hogy most nyaron hova teszem szaradni meg kerdeses, de szerintem ha az oldalukra forditom majd es egy 10 percet a hösugarzoval vagy hajszaritoval szarogatom akkor sem lesz benne trutyi, majd meglatjuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!