Mivel mossátok ki a fürdős játékok belsejéből azt a fekete trutyit? Vagy mindig újat vesztek?
Figyelt kérdés
Azokra az összenyomkodhatós gumi játékokra gondolok. Döbbenten vettem észre a napokban, hogy tiszta fekete penész(?) az egész. Pedig minden fürdés után kifröcskölöm belőle a vizet amennyire csak lehet, és mégis... Napokban nyomkodtam ki belőle fürcsi után és kijött egy nagy adag fekete trutyi is.. elég rémisztő volt azokután, hogy a fiam ezt rágcsálni is szokta, vagyis talán nyelt is már belőle... Van erre megoldás?2011. aug. 16. 23:22
1/8 anonim válasza:
Én kidobtam... Voltak helyek, ahonnan nem tudtam lemosni, sem fültisztító pálcikával kivakargatni.
2/8 anonim válasza:
Szerintem a fiad egészsége miatt a meglévöket dobd el(nem érnek annyit, hogy a gyereked lebetegedjen), és ha kap újat, akkor lehet venni fertőtlenítőt, pl. amivel a kisüvegjét fertőtleníted, de inkább olyan játékot adj neki fürdésre ami könnyen tisztítható(kisvödör, vagy valami tárgy amiben nem áll meg a víz).
3/8 anonim válasza:
Mi is kidobtuk azokat a fürdőjátékokat amiből nem jött ki a penész. A gyerek egészsége az első!
4/8 A kérdező kommentje:
Kuka lesz a vége, az biztos, csak kiváncsi voltam Ti hogy csináljátok, egyáltalán lehetséges-e ezeket a gumijátékokat tisztán tartani. Elmúlt napokban átszoktunk a még nem használt homokozós formákra:)
2011. aug. 17. 00:14
5/8 anonim válasza:
Kidobtuk mind! Ő is állandóan szürcsögte ki.
6/8 anonim válasza:
ha lehet fürdesd a gyereket tiszta vízbe, ne tegyél bele semmilyen fürdetőt. Mi így csináljuk és nincs is rajta penész.
Amúgy meleg ecetes vízbe többször nyomkodd át. Az én fiam a gyerekkori fürdős játékaimmal játszik, szép tiszta mind.
7/8 anonim válasza:
Hát én nem dobtam ki,nem azért vettem,hogy egypár használat után kidobáljam őket.Kimostam domestosos vízzel,forró vízzel jól kiöblítettem,egy pár napig nem használtuk hogy kiszáradjon és utána újra játszott vele.
8/8 anonim válasza:
Párom az összes ilyen játéknak alul a lyukát besziloplasztozta. (Bocsi, de nem tudom hogyan kell helyesen leírni ezt a szót!) Igaz, hogy így nem lehet se sípolni vele, se fröcskölni a vizet, de nem is penészedik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!