Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6-7 hós babával hogyan alakul...

6-7 hós babával hogyan alakul a napotok? Hányszor eszik és kb mennyiket? Alvás hogyan alakul?

Figyelt kérdés
2017. júl. 7. 15:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Reggel, délben, este iszik tápszert, délelőtt gyümölcs vagy zöldség püré, délután pedig tejpép néha gyümölcs pürével keverve, van hogy csak magában.

Napi 2x alszik hosszút - 2 órát kb - átlagosan egyszer fél 9-től, majd 1-től. Délután sétálunk ebben a melegben, akkor még szokott bóbiskolni, ezzel el is van az esti fürdés-vacsoráig ami 9-ig befejeződik.

Szerencsére ezután csak reggel fél 7 körül kel, máskor nem éjjel.

Napközben amúgy elég aktív, általában a szőnyegre borított játékokkal játszik, hadonászik, vagy bejárja a lakást a kommandós mászásával. Még nem mászik úgy, ahogy a "könyvben írják". Meg nagyon sokszor megyünk erre-arra. Társaságba, család látogatóba, parkba, városi programokra. Most kezdte el felfedezni maga körül az állatokat, így a galamb bámulás is egy jó program manapság.

2017. júl. 7. 16:05
 2/2 anonim ***** válasza:
6 hós. Reggel 8-kor kel. Szopizik, peluscsere, majd egy 20 percet eljátszik magában a szőnyegen, gyakorolja a mászást, én addig összeszedem a lakást. Utána elkezd nyüglődni, játszunk együtt vagy 15 percet, majd 11 fele lefektetem aludni, ami nehezebben megy, van hogy 5 perc alatt elalszik, de van hogy másfél óráig sír a fáradtságtól, ilyenkor eszik még elalvás előtt, megnyugszik tőle. Alszik egy fél órát. Felkel és szopizik, ő az autósülésben a konyhában nézi ahogy főzök, közben éneklek neki, néha táncolunk, egy fél óra alatt elunja magát, nyűglődik, ilyenkor mama átveszi és kimennek az udvarra, eljátszanak még 1-másfél órát majd elalszik mama vállán. Megint egy 30-40 perces alvás. Addig én megfőzök a családnak. Mikor felébred szopizik, rá 10 percre kóstoltatom (alma és répa a menü). Nézi a tv-t ameddig én összepakolom a konyhát. Majd kimegyünk az udvarra ameddigapa hazajön beszélgetünk anyósommal, babázunk. Mikor hazajön apa babázik 15 percet, addig ha szükséges valami a boltból leszaladok. Elaltatjuk, alszik kb. 20 percet, szopizik, utána fent van még fél órát. Addig beszélgetünk a férjemmel, ha a ház körül van teendő azt megcsináljuk, babázunk. Fél 9-kor fürdik a pici, tornázik, szopizik és elaltatom. 9kor, fél 10kor elalszik, mi is eszünk. Beszélgetünk pár szót, a férjem letusol, én ráncbakapom a lakást nagyjából és én is tusolok 5 perc alatt. Kb. 11kor mi is megyünk aludni.
2017. júl. 7. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!