3 hetes babátok mennyit hízott hazahozatal után illetve mennyiket eszik? (Anyatej vagy tápiból? )
Szia.Nálunk 2 gyerkőc van és cuki listám van a védőnőtől,h ki mikor mekkora volt..Anyatejesek voltak az első 4 hónapban.Arra,h mennyit ettek ilyenkor sajnos nem emlékszem,csak arra,h volt,h rengeteget,volt,h alig alig...
1.Gyerkőc 3 hetes korára 690 grammot hízott.Kicsi súllyal született/2900 gramm/.
2.Gyerkőc 3 hetes korára 730 grammot hízott.Nagy súllyal született,majd 4 kg volt...
Ezek a "visszaesett születési súly" értékei,amennyivel hazajöttünk a kórházból.
Ha a születési súlyhoz viszonyítom,akkor gyerkőc 1. 490 grammot hízott 3 hetes korára,gyerkőc 2. 500 grammot hízott 3 hetes korára.Miért aggódsz?
3 hetes korában nem tudom mennyi volt, itthon nem mértem egyszer sem, így azt sem tudom, hogy mennyit szopizott.
Születési súlya 3250 gr, hazahozatali 3100 gr, 2 hetesen mérettem: 3240 gr, 1 hónaposan volt 4100 gr. :)
1. Gyerkoc 750 g-ot hizott 3 het alatt ( 3320-al szuletett es 3 kg-ra fogyott vissza a korhazban.)
2. Gyerkoc 4 kikoval szuletett 3850re fogyott vissza. Nala 3 hetes suly nincs, 4 hetesen volt 4670
3. Gyerkoc 3340el szuletett 3150re fogyott vissza es 3900 volt 3 hetesen.
Csak anyatejesek. En mertem oket, a legidosebb 110-130 kozott evett/adag, napi 7szer.
A masodik 60 g-nal sose evett tobbet de tobbszor.
A harmadik 60 es 100 kozt evett. O is 7szer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!