Kutyát elhozni kocsi nélkül?!
Figyelt kérdés
Szeretnénk elhozni egy keverék kiskutyát, a probléma az hogy nem tudunk kocsit szerezni az alkalomra. Mások hogy oldják meg ezt? Gondolom nem mi vagyunk az elsők akik így jártak. Az út kb. 40 perces lenne ( tömegközlekedéssel). Buszra felviszik a kutyát? ha igen miben? esetleg macskaszállító boxban( pici testű, elférne benne) vagy taxit hívtatok ? Ki hogy oldotta/oldaná meg a helyzetet?2014. aug. 9. 12:17
1/11 anonim válasza:
Vannak szentfazék állatvédők akik ha egy kutyust ide-oda kell hurcibálni akkor felajánlják a kocsijukat, esetleg egy állatvédő egyesülethez lehetne menni, van-e ilyen ismerősük, aki történetesen ráér, vagy valami ismerősötök nektek?? buszra szájkosárban lehet felvinni, ha meg macskahordó box, akkor biztosítsd, hogy ne szorongjon benne,de ha kölyökkutya még én nem vinném buszra
2/11 anonim válasza:
Én tömegközlekedéssel oldanám meg, pláne így, hogy kicsi a kutya és elfér egy kisebb boxban. Olyan időpontot választanék, amikor nincs nagy meleg.
3/11 anonim válasza:
Hordozóba, kézzel viheted busszal.
4/11 anonim válasza:
Buszon hazaviheted a kiskutyust, pláne ha macskaszállítóboxba teszed / de megteszi egy nyitott kartondoboz is/. Nem lesz semmilyen probléma. :-)Az én kutyusom amíg kicsi volt /kb. 8-kg-ig buszon, hátizsákban szállítottam őt,soha nem volt probléma/. A hátizsákot az ölembe vettem, így nyugodtabb is volt a kutyus, mert simogattam öt.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :) jöhetnek még! Gondolom számíthatok rá, hogy nyüszögne, sírna és feltűnést keltene a buszon :D én még sose tapasztaltam, láttam, hogy valaki így vitt haza kiskutyát.
2014. aug. 9. 12:41
6/11 A kérdező kommentje:
Hát igen csak kérdés, hogy mennyire pisilne be főleg hátizsákban :D
2014. aug. 9. 12:42
7/11 anonim válasza:
Hátizskába, dobozba a legritkább esetben piszkítanak be, ugyanis egyik állat sem szeret magaalá piszkolni.
Nyugodtan elhozhatod a buszon. Ha a boxban kényelmesen elfér, akkor abban. Ha nem fér el, akkor póráz, szájkosár és buszjegy neki. Előtte megsétáltatod, elvégzi a dolgát és a buszon már nem lesz ezzel gond. 40 percet minden kutya kibír.
8/11 anonim válasza:
mennyire kicsi? úgy értem, mennyi idős?
9/11 anonim válasza:
Boxban vinném haza,így jegyet sem kell venni,a kutya meg nyugodtan utazhat,ha kell,ölbe is veheted.
10/11 anonim válasza:
Vizsla-keverék kölyköt hoztam anno január közepén kb 1,5 órás úton (máv+bkv) táskában, betakargatva. Végig ugatott, nyüszített, haza akart menni. Aztán ebben a táskában hordtam a kölyök oltásaira is (bkv), hasonlóan reagált, de túlélte :). A válltáskát ajánlom, amiből ki is tud nézegetni ha akar, de nagyon vigyázz rá. Ha volánon viszed, kérdezd meg a sofőrt mikor felszállsz, hogy kell-e jegy neki, bkv-n meg kézi poggyásznak minősül, nem kell jegy neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!