Mennyi idős a gyereked és hányszor ébred alvás közben?
14 hónapos, nappal 2x alszik egyszer kell visszaaltatni mikor átjön kiságyból nagyágyba, éjjel háát mostanában 6-7x is kel, de átlag az 3-4, sír-forgólódik nem tudom miért..
Eddig 2 kezemen sőt lehet inkább egy kezemen meg tudom számolni hányszor aludta át az éjszakát :-/
Ó, Ti szegények:(
A 2,5 éves 7 hetes kora óta alussza át az éjszakát, délután 2-3 órát alszik úgy, mint a lelőtt nyúl. A kicsi (11 hetes) 3 hetes kora óta alussza át az éjszakát. Napközben hol így, hol úgy, de általában 1,5-2 órát alszik egyhuzamban.
6 hónapos lesz a kislányom. Nappal 2 alkalommal alszik: délelőtt és délután is kb. 1-2 órát.
Este 8-9 körül fekszik le és felkel fél 5 körül enni majd visszaalszik és kb. fél 8 - 8 körül ébred.
6 hónapos - éjjel 1x felsír, szerintem fog miatt, de amúgy átalussza az éjszakát.
Kb 9-től reggel fél 7-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!