Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most mi tévő legyek?

Most mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Van egy gyönyörű,egészséges,2 hetes kislányunk,de a férjem nem törődik vele.A gond ott kezdődött,hogy terhes lettem,ő mindenképp fiút akart,lányról hallani sem akart.Amikor még nem tudtuk,hogy fiú vagy lány lesz,elhalmozott minden finomsággal,ajándékkal,kényeztetett.A 12 hetes UH-n megtudtuk,hogy kislányunk lesz.Még meg is kérdezte a doktornőt,hogy ez biztos?Biztos,hogy nem tévednek?Biztos,hogy nem cserélték össze valakivel?Mert az ő gyereke csak fiú lehet.Ott helyben nem is mondott semmit,de amikor kijöttünk elkezdte,hogy ez nem igaz,ez(!!!!)nem az ő gyereke.Azóta rám sem nézett,egyszer nem kérdezte a terhességem alatt,hogy hogy vagyok,rúgott-e,semmit nem kérdezett.Megkérdeztem tőle miért csinálja ezt.Akkor azt mondta,majd a szülés napján megbeszéljük.Eljött a szülés és megszültem a kislányom.Ő be sem jött a szülésre(pedig akartam)azt mondta,ha megszülök megnézi a fiát és minden rendben lesz.Megszületett,annyit nem mondott,hogy fáj-e valahol,semmit nem mondott,a kislányt azért megnézte,de nem vette a kezébe sem.A legfájobb az volt amikor 1,5 hetesen bekakilt szegény,és az mondta nem cserélhetek rajta pelenkát mert most cseréltem és nem telt le a 3 óra.(ő azt akarta hogy 3 óránként legyen pelus csere,de én ezt nem hagytam,mindig cserélek rajta,ha kell)És szüléskor még azt sem mondta hogy,köszönöm neked,hogy megszülted nekem a gyerekem...Ez nagyon fájt.A terhességem alatt azt hittem hogy majd ha meglátja nem fogja érdekelni,hogy lány de látom sajnos ez nem így van.Mi tévő legyek?Nem szeretném,ha valaki beszólna,így is elég a baj,nem kell még jobban belém rúgni.Normális válaszokat.

2017. júl. 3. 16:15
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Kérdező légy erős! Boldogok lesztek a kislányoddal, hidd el! jobb hogy egy ilyen "ember" nincs a közeletekben.

Idővel pedig találhatsz egy olyan férfit, aki nem ilyen primitív mint a férjed és szeretni fog titeket!

2017. júl. 14. 07:57
 32/33 anonim ***** válasza:
Kérdező, történt azóta változás?
2017. aug. 5. 15:00
 33/33 A kérdező kommentje:
Úh,ezer bocsi a késői válaszolásomért,de az elmúlt 2,5 hétben nem voltam internetközelben.Hát,nem nagyon történt változás.Egyszer beszéltünk telefonon és egyébként semmi.
2017. aug. 17. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!